Naturálban össze lehet hozni egy jó men's physique testet?
Az orvosom egy műtét miatt tiltotta a cuccot. Jó genetikám van hozzá, ez tuti, 1 éve edzek. Jó étrenddel, odafigyeléssel 3-4 év alatt össze tudok hozni egy jó testet, ami versenyképes?
Előre is köszönöm.
Persze a dopping sok helyen jelen van, szinte az összes sportban, aláírom. De itt most tulajdonképpen nem igazi, nagy tömegű testről beszélünk, ami a testépítő kategóriában van.
Nem tudom, annyi emberre mondják, hogy nem naturál, aki nem is nagy, csak középtömeges, és szálkás, hogy á, az ember azt gondolja, hogy nem éri meg folytatni. Pont azért nem akarok testépítő lenni, mert oda tuti kell a cucc, ha a physique testhez is, akkor nem tudom, mi az a amit natúrba össze lehet hozni... Semmi? Nyilván nem semmit, mert egy éve edzek, azért látszik rajtam is, de egy Marc Fittről az ember gondolná, hogy 100% naturál, de koránt sem az. Elvileg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!