Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Street workoutban jártasabbakt...

Street workoutban jártasabbaktól kérdeznem: az egykezes húzódzkodást mennyi idő alatt tudom elérni?

Figyelt kérdés

Jelenlegi szintem:

- 14 húzódzkodás

- egykezes tartás, felső pozíció: 10-20 mp

- egyik kéz + másik kéz egy ujja: 3 húzódzkodás

Mennyi időre van még szükségem?

2015. aug. 2. 10:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az összes hozzászólásod közül az első volt, amiben igazat tudok neked adni, elismerem, attól, hogy valaki ért a témához, nem tudja meghatározni az időtartamot, mert egyrészt egyénfüggő, másrészt nem ismer engem.

A többi hozzászólásról:

2: nem a 14 húzódzkodásom miatt értek a témához, hanem mert utánaolvastam nem random helyekről, + van egy pár street workoutos ismerősöm, akik nem kezdők, hanem országos bajnokságok résztvevői. Őket is kérdeztem már, csak gondoltam megkérdezek mást is (bár látom, itt nem fogok találni igazán hozzáértőt).

3: Ezt az 5-ös számot sehonnan nem olvastam, hasra ütve mondtam egy számot. Az viszont egy tény, hogy te kevered a szezont a fazonnal. Mert el kell, hogy áruljam neked, hogy az erőfejlesztés és az erőemelés nem ugyanaz. Nem minden rovar bogár barátom!

Ha erőt szeretnél fejleszteni - akár súlyzós, akár saját testsúlyos edzésnél - az ismétlésszámot kell csökkenteni, és az intenzitást növelni.

Így nem is értem, hogy hozod ide az erőemelőket, akik csak egy speciális csoport, barátom.

De látom, nem igazán vagy képben azzal kapcsolatban, amit írsz, úgyhogy további szorgalmas kutatást kívánok neked a saját testsúlyos edzés izgalmas rejtelmei között!

2015. aug. 3. 12:57
 12/13 A kérdező kommentje:

Másik hozzászólással kapcsolatban:

Ötnél nem igazán jó többet csinálni, mert az már izomépítés lesz inkább, ha meg még több, akkor túlzott állóképesség fejlesztés. Minél kevesebb, annál jobban erősödik az ízület és az inak is, valamint az izmot rendkívül erős összehúzódásra kényszeríted.

A magamra helyezett súly egy jó opció volna, azonban ennél egyszerűbben meg tudom oldani ezt a helyzetet (edzésmódszerrel kapcsolatban nem kértem tanácsot, persze, köszönöm azért).

A 10x3 ismétlés pedig, amit a végén írtál, egy jó megközelítés, én is ezt szoktam nagyjából az "egykezes + másik kéz egy ujja" húzódzkodásból.

2015. aug. 3. 13:02
 13/13 anonim válasza:
most hogy állsz a dologgal? Ha tanács kell írj rá facebookon street workoutosokra, nekem is ők a adtak tanácsot :)
2015. okt. 3. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!