Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tejsavófehérje házi tejjel?

Tejsavófehérje házi tejjel?

Figyelt kérdés
Sokan mondják,hogy vízzel jobb inni.A közelben van egy bolt,ahol lehet friss házi tejet kapni.Olcsóbb,mint a bolti és sűrűbb is.Nagyobb a tápanyagtartalma.Én ezzel innám.

2015. júl. 28. 23:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
azért mondják, hogy jobb vízzel mivel akkor gyorsan szívódik fel edzés után meg jó ha gyorsan visszatöltünk a katabolikus állapot elkerülése végett. mondjuk én eleinte ittam majd utána 1 évig semmit nem ittam ettem ahogy kell és még is nőttem sőt jobban fejlődtem mint mikor ittam. nincs ebben követelmény csupán jobb ha van azt mondják, de én nem mondom ezt se. volt mikor túrót ettem edzés után is ami viszont lassú felszívódású kazein fehérje. még is fejlődtem nem volt semmi hátránya. sok ismerősöm meg iszik mindent öszevissza még se fejlődik mert nem edz megfelelően és nem étkezik megfelelően. hidd el egy helyes étrend mindennél többet ér ez legyen napi 5-6 étkezés és legyen benne mindig fehérje. ennyi. kitérve a kérdésedre ha tejjel iszod a tejben lévő kazein lelassítja, elnyújtja a felszívódását a tejsavónak ami alapjában egy gyors felszívódású fehérje. így edzés után ha már vettél ne tejjel idd hanem vízzel. keverheted estére túróhoz is úgy finom lassú felszívódású fehérjét kapsz éjszakára ami viszont olyankor kell. a lényeg, hogy edzés után vízzel a nap bármely szakában tejjel is mehet de a tejjel vigyázz mert tartalmaz sok tejcukrot és zsír is ami hízlal hosszabb távon ha hízós fajta vagy. amúgy a tejbegríz a kedvenc desszertem heti 1-2x mindig eszek. én nem vagyok tej ellenes hülyeség ez az egész tény, hogy a bolti tej nem a legjobb de nem rosszabb sokkal mint a túró mert ez is tejtermék és minden testépítő eszi szinte aki nem laktóz érzékeny.
2015. júl. 29. 14:54
 12/12 anonim ***** válasza:

A tejsavó fehérjét nagy nehezen kivonják a tejből, te pedig visszaöntöd bele.

Ez azért elég rossz ötlet.

2015. júl. 30. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!