Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mely az a tejsavófehérje ár,...

Mely az a tejsavófehérje ár, amennyinél elhihetem, hogy nem hamisítvány, hanem rendes fehérje? (koncentrátum)

Figyelt kérdés

Azért tettem fel a kérdést, mert a Stillmass oldalán kijött nemrég egy új fehérje, ami koncentrátum, és nekem egy kicsit túl olcsó. Már a többihez képest.

[link]

Erről lenne szó.

2015. máj. 22. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Erről elhiheted hogy nem az. Impact Whey is volt nemrég 2700 Ft/kg árban, tavaly novemberben.

Viszont ez nem ultraszűrt, és nem is oldódik jól.

A Whey 80 instant szuper, és annak alacsonyabb a zsírtartalma is a belinkelttől.

2015. máj. 22. 16:43
 2/3 A kérdező kommentje:
De ha ezt a Stillmass tejsavónak állítja be, és elképzelhető, hogy nem az, akkor a többiről hogy higgye el az ember, hogy tényleg nem hamisítványok? (Jó, oké, a why 80 instant fehérjéjükről tettek ki laborvizsgálatot, de akkor is)
2015. máj. 23. 09:54
 3/3 anonim válasza:
Ez is tejsavó csak szarul oldódik és az íze sem a legjobb.
2015. máj. 30. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!