Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérje por joghurttal lefekvé...

Fehérje por joghurttal lefekvés előtt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Builder gasztróba láttam, hogy ha tejsavó koncentrátumot keverünk natúr joghurttal, az jó alternatíva lehet túró helyett. Tényleg van olyan jó, mint a túró? Mert azt nem szeretem.
2015. júl. 28. 12:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen én is próbáltam és tök jó hogyha nincs túró.

De anyagilag nem éri meg

2015. júl. 28. 13:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért? Ugyan annyiba kerül mint a túró kb. 30g impact whey protein + hozzá egy natúr joghurt kb 160-180ft, ennyibe kerül egy adag túró is.
2015. júl. 28. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen!
2015. júl. 28. 13:20
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Én 20 éve (amióta élek :D) mindig is utáltam a túrót. 2 éve edzek és az étrendembe nekem is túró van estére. Viszont én úgy csinálom, hogy zsírszegény túrót (Aldis!) összekeverek egy Jogobella light joghurttal és így nagyon finom! Egyáltalán nem érezni a túrót, mert az is tök krémes, nem pedig darabos!

Próbáld ki, ha gondolod! ;)

2015. júl. 28. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!