Mivel tudom helyettesíteni a zabpelyhet?
Szia!
Nem szeretnélek elkeseríteni, de én kb. 2 hete ugyanezt a kérdést tettem föl az edzőmnek és közölte velem, hogy "Semmivel!".
Eleinte nekem is bajom volt vele, de aztán sikerült megbarátkoznunk. :) Próbáltam teljesen natúran, aztán vízzel megduzzadva, majd ledarálva... Szerintem meg lehet barátkozni vele, csak meg kell találni, hogy neked hogy a leginkább ehető. Ízesítheted egy kis fahéjjal esetleg, azzal nem ártasz!
Remélem valamennyire segítettem. :/
Kérdező!
Miért akarsz zabpelyhet enni?
Első: Köszi, kipróbálom a fahéjat! :)
Második: Tömegnövelő étrendhez szükségem van rá, csak ma az első napon nem ment le az egész.. :(
Szívesen! :)
Nekem az edzőm még a folyékony édesítőszert is engedi, 4-5 cseppel már egész ehető. ;)
Vagy zabkásának próbáltad már?
Nem tudom mennyire kötött az étrended, de zabkásának nagyon jó! Reszelhetsz bele egy kis almát, stb... Sok mindennel fel lehet dobni, ami egészséges. De nyilván csak akkor, ha ez még belefér az étrendedbe. :)
Nem kötelező, de szerintem nem érdemes kihagyni. Én pl. ezt szoktam: 4 tojás (3 sárgája van benne), 100g zabpehely, kakaópor, folyékony édesítő. Ezt botmixerrel homogénebbé teszem egy picit, majd kisütöm. Szerintem baromi jó, desszertnek fogom fel. Régen reggel ettem, de rájöttem, hogy nap közben jobb, reggel nem bírok megenni ennyit és nem is igazán kell ennyi ch.
Az ne zavarjon, hogy nem tudsz eleget enni, idővel több fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!