Terembe szeretnek jarni, tobbi lent. Valaki segitene?
16 Eves vagyok,Fiu.
Erosodni szeretnek,es par nap mulva eldontottem,hogy elmegyek terembe.
62kg vagyok,176 magass:)
Eloszor is egyaltalan nem vagyok jartas ebben a "temaban".
Az lenne a kerdesem,hogy ha majd neki kezdek mit es hogyan csinaljak?:)
Izmosodni,szalkasodni illetve tomegre noni szeretnek latvanyosan viszont nincs sem edzestervem sem semmi..Akivel megyek az 1 honapig jon,hogy szokjam meg,o mas sportra is jar es ennyi ideje volna csak ra..Neki aztmondja van edzesterve meg segit majd nekem,de o kb 77 kg es kicsitt nagyobb testalkatu,de nem szalkas,inkabb koverebb.
Nemtudom,hogy az nekem jo lenne ami neki van..Aztsemtudom,hogy neki honnan van.Legalabb 1 evig szeretnem csinalni,aztan majd megvalik,hogy milyen lessz.:)
Kajarol mi a velemenyetek? Olvastam,hogy sok feherjet kell enni meg hust.
Az nemgond,mert beszerezni betudom napiszinten:)
Illetve proteinezesnek volna ertelme? Meg ha hulyesegeket is eszek az gond? Csoki meg a tobbi ilyen hulyesegekre gondolok..
Ezekrol ha valaki felvazolna,hogy mit es hogyan megkoszonnem..
Nincs akitol mastol megkerdezzem egyenlore,mielott valaki aztirja nezz szet a neten arra annyi a velemenyem,hogy nagyon sok mindent ir es nemtudom kiszurni magamnak a lenyeget,szoval gondoltam valaki itt tud nekem segiteni:D
Koszi elore is,negativ leszolo kommenteket nemkernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!