Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Terembe szeretnek jarni,...

Terembe szeretnek jarni, tobbi lent. Valaki segitene?

Figyelt kérdés

16 Eves vagyok,Fiu.

Erosodni szeretnek,es par nap mulva eldontottem,hogy elmegyek terembe.

62kg vagyok,176 magass:)

Eloszor is egyaltalan nem vagyok jartas ebben a "temaban".

Az lenne a kerdesem,hogy ha majd neki kezdek mit es hogyan csinaljak?:)

Izmosodni,szalkasodni illetve tomegre noni szeretnek latvanyosan viszont nincs sem edzestervem sem semmi..Akivel megyek az 1 honapig jon,hogy szokjam meg,o mas sportra is jar es ennyi ideje volna csak ra..Neki aztmondja van edzesterve meg segit majd nekem,de o kb 77 kg es kicsitt nagyobb testalkatu,de nem szalkas,inkabb koverebb.

Nemtudom,hogy az nekem jo lenne ami neki van..Aztsemtudom,hogy neki honnan van.Legalabb 1 evig szeretnem csinalni,aztan majd megvalik,hogy milyen lessz.:)

Kajarol mi a velemenyetek? Olvastam,hogy sok feherjet kell enni meg hust.

Az nemgond,mert beszerezni betudom napiszinten:)

Illetve proteinezesnek volna ertelme? Meg ha hulyesegeket is eszek az gond? Csoki meg a tobbi ilyen hulyesegekre gondolok..

Ezekrol ha valaki felvazolna,hogy mit es hogyan megkoszonnem..

Nincs akitol mastol megkerdezzem egyenlore,mielott valaki aztirja nezz szet a neten arra annyi a velemenyem,hogy nagyon sok mindent ir es nemtudom kiszurni magamnak a lenyeget,szoval gondoltam valaki itt tud nekem segiteni:D

Koszi elore is,negativ leszolo kommenteket nemkernek.

#edzés #kondi #terem #Izmosodas.
2015. júl. 27. 01:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Olvasx el a Sárga kapszulát és az Alapismereteket. Neten vannak, csak el kell olvasni.
2015. júl. 27. 08:02
 2/2 kovpet ***** válasza:
Sok mindent összeírogatnak, de a fent említett két forrásnak tényleg hihetsz. Szakirodalomban általában nem mondanak hülyeséget. Nők lapját meg Kiskegyedet viszont ne olvass ebben a témában :)
2015. júl. 27. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!