Hogy lehet, hogy a legtöbb gyúrós el van puhulva?
Én sem értem, ha rendesen edzel és étkezel, olyan erőszintre szert tehetsz, hogy átlag embernek aki nem edz, lehetetlen szerintem :)
Vegyünk egy testépítőt, aki simán felhúz 160-200 kg-ot vagy 40-45 kg-al nyom vállból.
De ne részletezzük, annak egy szekrény nem nagy megerőltetés. Most magamból indultam példaként ki, mikor költözködésben segítettem, sőt engem hívtak, mert tudták nagy segítség leszek.
Ez nagyon emberfüggő.
Mert valójában nem izmos, hanem a gyúrós koxporok felfújták levegővel az izomsejteket.
Hülyéskedés OFF:
Nem tudom, bármi oka lehet. Lehet, hogy pl. alkarja nem elég erős, lehet, hogy nem jó az állóképessége, de általánosságban a rutin is számít. Én azt mondhatom, hogy mióta edzek jobban bírom a fizikai munkát.
öcsém kőműves, én asztalos vagyok...
öcsém meg se tudja mozdítani a 2800*2070mm, es bútorlapot, én egyedül megpakolok vele egy kocsit...
öcsém lazán elbír egy teherautónyi meszes zsákkal, én majd bele szakadok...
mindennek megvan a fogása, technikája, na meg a hozzászokás sem lényegtelen... attól, hogy erős valaki, fingja nem lesz róla, hogyan kell megfogni egy 2800*2070mm-es bútorlapot, vagy egy konyhaszekrényt nemhogy cipelje is fel egyedül egy társasház 4. emeletére...
Nekem ott bukott a történet, hogy egyedül vitte a biliárd asztalt.
"Q. How much does a pool table weigh?
A. Usually between 650 and 900 pounds, depending upon the size and model."
(300-400kg)
Valami biliárd vagy ping pong asztal volt. Költöztetéssel foglalkozott, egyedül vitte teherautóján, segítsége nem volt.
Mindenesetre a kérdésre választ kaptam. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!