Van még olyan konditermi gyakorlat amit lehet végezni?
8 hónapja edzem és eléggé elszaladt velem a ló az elején ezért az ízületeim kicsit kattognak meg fájtak is egy darabig. Mostanra azt mondom sikerült helyrehozni őket, de a vállam még mindig nagyon kattog a térdem meg nyikorog és a gerincem ropogni szokott. Ezért utána néztem milyen gyakorlatokat kerüljek. Namármost a konklúzió az hogy a guggolás szar a deréknak meg a gerincnek, de a lábnyújtás tönkreteszi a térdet szóval mégis guggolni kéne vagy lábtolózni csak akkor meg a csípőm megy tönkre. Mellre valszeg soha többet nem nyomhatok fekve a vállam miatt ,de minden egyenes rudas gyakorlat rossz a vállnak plusz egy fizoterapeuta szerint a tárogatások is rosszak a vállnak szóval mindegy mit csinálsz szar lesz a vállad. Hajlítóra az egyetlen valamire való gyakorlat a merevlábas felhúzás csak szintén az orvosok szerint gerincsérv melegágya. Akkor tricepszre lehet csinálni a letolások helyett amit már 8 hónapja csinálok a koponyatörőt de tönkre teszi a könyököd vagy lehet tolódzkodni de az meg rossz a vállnak.
Most 17 éves vagyok és már szarok az ízületeim mi lesz később?Szóval az érdekelne hogy van-e valami csodálatos gyakorlat amit még végezhet az ember vagy döntsem el hogy jól akarok-e kinézni vagy egészséges akarok-e maradni?
Most még szar. Én azt mondom menj el személyi edzésre a powerbuilder-hez ott tudják mit csinálnak tudnak segiteni neked.
A fekvenyomas nem teszi tönkre a vállat, a helytelen nyomás teszi tönkre, a guggolás nem szar a deréknek hanem megerősíti a törzset.
Ha megtanulsz helyesen edzeni akkor javitani fogsz magadon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!