Valami oknál fogva kipattog az arcom a fehérjétől, es akár milyen mennyiségben iszom, akkor is. Lehetséges a benne lévő zsírtól? Tudtommal allergiás nem vagyok semmire, nem értem mi lehet a baj
Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 23:54
1/8 A kérdező kommentje:
Eletkorom 15 év.
2015. júl. 20. 23:55
2/8 anonim válasza:
De allergiás vagy, vagy a laktózra, vagy a tejfehérjére. Vegyél tojásfehérjeport/levet.
3/8 A kérdező kommentje:
Tejből nagyon sokat fogyasztok,ugyhogy nem hiszem
2015. júl. 21. 01:47
5/8 Krisz85 válasza:
hmm én sem vagyok laktózérzékeny, amikor elkezdtem tesjavót inni három napig olyan vörös volt a hátam és viszketett hogy véresre kapartam, aztán elmúlt és azóta soha nem jött elő, ennek már 6 éve, szóval még akár az is lehet hogy a hirtelen fehérjebevitelhez kellhozzászoknia a szervezetednek egy tény, igyál sok vízet naponta
6/8 anonim válasza:
Pedig valamire érzékeny vagy belőle. Jóval koncentráltabb azért, mint a tej. Munkatársam is így van vele, hogy a tejet bírja, a tejsavófehérjét nem. A megoldást már más is leírta: tojásfehérje. Van más alternatíva is, de én is a tojás mellett döntenék.
8/8 anonim válasza:
Ahogy írod nagyon sok tejet iszol erre még rá a tejsavó protein ez összeadva már allergén reakciót váltana ki egy olyanból is aki felső fokon tolerálja a laktózt.Az a csoda hogy nem fosol egy nap ötször még mellé.A tejet mindenképpen el kellene felejtened a tejsavót pedig tojásproteinre cserélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!