Jeff Seid az első sorozatban 40kgal bicepszezik anélkül hogy utána emelne is valamit a súlyon, mi ez kisgyerek utána ő a nagy testépitő?
Jeff az csak a csajokért csinálta mint Zyzz.
Még modell se. Csak kihasználja a lehetőséget hogy gyűjjön a money. (a jó genetikájának köszönhetően)
De ne foglalkozzunk ezzel a csapotthajú gyökérrel ez csak az egyik a sok közül.
72%-os:
A koncentrált bicepsznek az "eccentric portion" a lényege, tehát a súly visszaengedése (tudjaafäsz, hogy van magyarul). A forma pedig addig számít bármilyen gyakorlatnál, míg meg nem tanulod a helyes kivitelezést, utána úgy szabod át magadra, ahogy akarod. Plusz, nagyobb súly rosszabb formával nagyobb izomnövekedést eredményez mint kisebb súly tökéletes formával (lásd oldalemelés).
Azon kívül elég nagy részben hülyeség a magas ismétléses edzés. Ha naturál vagy, úgyis szinte csak az erő számít. Vagy azt gondolod, hogy vannak emberek akik 30-40 kg-val bicepszeznek, és kicsi a karuk? Vagy vannak, akik 220 kg-val nyomnak fekve, és alulfejlett a mellük, tricepszük, válluk? Egyet mutass...
Ja, átszabhatod. Csak nem sok értelme van úgy átszabni egy bicepsz gyakorlatot, hogy derékból, hátból és vállból felrángatok egy akkora súlyt, amit a bicepszem nem bír el, majd jó gyorsan, lehetőleg a bicepszemet min. 10 kilóval tehermentesítve előredőlve leejtem és ezt ismétlem.
Nekem meg az a véleményem, ha 20 kilóval csinálta volna KONCENTRÁLTAN (ami ugye a neve is a gyakorlatnak) és szabályosan akkor 2x annyit érne vele, mint ahogy a videón csinálja.
Persze ez az én privát véleményem.
52%
Szerinted van olyan, hogy valaki 150kg-ba 30at nyom es alulfejlett a mellizma, valla tricepsze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!