Tudnátok nekem segíteni a testepitessek kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szóval, kezdő vagyok, 15 eves fiú vagyok. 173 cm, 56 kg, (hiába eszek, nem jön rám semmi ) egyébként kb 4 hónapja edzek itthon, egykezes súlyzóval, es mellé fekvőzök. Kaptam kb 1 hónapja egy 1kg-s nitro gain fehérjét, minden edzés után vízzel keverve ittam. El is fogyott, es egy honap alatt híztam 1,5 kilót.. Szóval, abban szeretném a segítségeteket kérni hogy milyen gyakorlatokat csináljak itthon, hogy kezdjen végre hatásos lenni es látszódjon? (egyébként mar látszik hogy edzek, ahhoz amilyen voltam..)
A cukrot, csokit, üdítőt ki zártam..
Igazabol jövő nyárra szeretnék eg jo kis alakot, úgyhogy lesz időm edzeni..
Mit egyek, milyen gyakorlatokat csináljak??
2015. júl. 20. 19:29
1/1 - palilaci - válasza:
Sárga kapszula. Letölt, elolvas, értelmez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!