Testépítéssel kapcsolatban lenne valakinek annyi ideje hogy felvegye velem a kapcsolatot és segítsen pár dologban?
Figyelt kérdés
Egy éve kezdtem el kondizni, több kevesebb kihagyással, egy hónapja elhatároztam hogy ezentúl non stop le fogok járni a kondiba, nagyon bejön ez az életmód. Ahogy csinálgattam a gyakorlatokat feltűnt hogy nagyobb hangsúly van a táplálkozáson és a rendszeren mint magán a súlyemelés kivitelezésén. Mivel kezdőnek tartom magam felmerült pár kérdésem főleg táplálkozással és az edzésterv megalkotásával. HA valakinek lenne arra energiája hogy naponta vagy akár heti egy egy email-ra választ adna, beszélgetne velem egy kicsit nagyon hálás lennék! Előre is köszi szépen!2015. jún. 3. 11:59
1/12 anonim válasza:
Non stop... És mikor regenerálódsz?
Az étrenden van a hangsúly, nem a kivizelezésen...
Ez sem igaz, lehet akármilyen tökéletes étrended, szar edzéssel nem lesz eredménye max zsírosodás.
Google-alapismeretek shop.builder
2/12 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam hogy heti 4-szer, és így konkrétan alegfőbb kérdésem az lenne hogy jó-e így ez az elosztás:
Hétfő: Bicepsz,váll
Kedd: Mell,hát
Csütörtök: Tricepsz,comb
Péntek: Alkar,vádli,has
2015. jún. 3. 12:10
3/12 anonim válasza:
Has az mehet többször is nyugodtan, az az egyik legstrapabíróbb izmunk.
Osztott edzésnek akár jó is lehet, én mostanában, főleg időhiány miatt HST párti vagyok.
4/12 anonim válasza:
A súlyemelés egy teljesen külön sport.
5/12 anonim válasza:
:) érted, hogy hogy érti, ne kötözködj szegénnyel :D
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos kommenteket, és nem hadjad igaza van én nem értek hozzá, utána kellett vna néznem :D És akkor ez teljesen jó, bármit variálhatok bármiveL, és csak a has lehet töbször? mert extrém ekto vagyok 192cm 67kg, és főleg mellre meg karra szeretnék mert az jobban elmaradt a többitől (lábam nagy igénybevételnek van kitéve sportok miatt)
2015. jún. 3. 12:48
7/12 Osynho válasza:
A mell-hát nagyon sok egy napra, főleg, hogy előző nap tolsz egy bicepsz-vállat.
8/12 anonim válasza:
Heti 3 edzésnap: Húzó, toló és láb. Hasat akárhova berakhatod, más sportokban messze nem kap elég intenzitást a láb. (esetleg rövidtáv sportokban)
9/12 A kérdező kommentje:
értem hát úgy nem tudom öszeírni hgy csak húzó,toló illetve lábnap legyen.
Így miylen lenne?
Első nap: mell,has
második: Alkar,hát,vádli
HArmadik:Bicepsz,váll
Negyedik: Tricepsz comb
2015. jún. 3. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!