Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok tippeket adni,...

Tudnátok tippeket adni, hogyan szálkásítsak ha kollégista vagyok?

Figyelt kérdés
Sajnos 2 hónap diéta semmit sem ért ugyan olyan szarul nézek ki mint azelőtt. Jelenleg 18% a testzsírom és szeretném levinni 10- ig legalább bár hat lenne az álom. A suliig van 6 hetem ami természetesen nem elég semmire. A probléma az hogy kollégista vagyok ahol amúgykollégiumi kaját kapunk. Na tavasszal kipróbáltam milyen az ha lemondom a kolis kaját és magamnak főzök. Tudtam csinálni bár nem volt egyszerű mert kitűnő tanuló vagyok és tanulmányi versenyekre járok évi 5-6 ra ami elég sok időt elvesz.Nem akarok kifogást és meg akarom csinálni ha bele döglöm is ,de elfogadnék pár tippet, hogy hogyan tudnék spórolni a kaján és az elkészítési időkön, lejjebb vinni a napi csirke adagot hogy ne kelljen annyiszor sütnöm, praktikus kaják stb. Elsősorban azok segítségére számítok akik szintén kolisok hogy ők meg tudják-e oldani vagy felejtsem el hogy jól nézek ki.
2015. júl. 19. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Igyál fehérjeport meg ott van a tojás. 18% TZS még annyira szerintem nem vészes, ha van egy kis izmod is mellé.

Szendvicset csinálhatsz még, ebbe is rakhatsz tojást, vagy valami sültet. Ehetsz túrót is.

2015. júl. 19. 13:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezek mentek eddig is, de azért köszönöm szépen. Hát úgy néz ki hogy nem lesz olcsó de akkor több fehérje port iszok, meg úgy időzítem az alacsony ch napokat, hogy hétvége legyen és itthon haljak meg ne a suliban :)
2015. júl. 19. 13:23
 3/6 A kérdező kommentje:
De azért ha vannak még praktikát szívesen látom
2015. júl. 19. 13:23
 4/6 - palilaci - ***** válasza:

Pacsi

Szintén kolis. Ápr-végén kezdtem szálkásítani és júniusra fejeztem be. Kb 6 hét volt. Közben be is rugtam 4x :'D (nézd el dobtak) . Na tehát 21-22%ról indultam le is tudtam vinni kb 15%re.

A kajám a következő volt:

(vasárnap-hétfő-kedd-szerda)

reggeli: 2 adag fehérje 60g (stillmass wpc80) vízzel

2. étkezés

125g csirkemell+30g rizs

3. étkezés

125g csirkemell+30g rizs

4. étkezés

5g BCAA xpress

(minden edzés előtt)

5. étkezés

60g fehérjeturmix+5g bcaa

6. étkezés

250g csirkemell+30g rizs

7. étkezés

mozorella light 100g

(csütörtök)

Reggeli

2 adag fehérje

2.étkezés

6db tojás+ 3 teljeskiörlésű zsömle

3.étkezés

4db tojás+ 2 teljeskiörlésű zsömle

4. étkezés

5g bcaa

5.

étkezés

2adag fehérje+ 5g bcaa

6. étkezés

10db tojás+5 teljes kiörlésű zsömle

7. étkezés

100g mozarella light

péntek-szombat csalónap max 2500kcal

91 kgról indultam 85kg-ig mentem le. 183cm vagyok.

Edzéstervem osztott volt (vasárnap-kedd-csütörtök) pihenőnapokon meg 50 perc aerob ment tempósséta.

Nekem így sikerült megoldani. Am melyik koliban vagy és hol :D?

2015. júl. 19. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Húst rizst meg lehet előre 3 napra is sütni főzni és csak be kell dobozolni. Minden hétvégén otthon vagy? ha igen, akkor egyszerü, mert otthon megsütöd, és fagyasztani is tudsz le amit késöbb a hét folyamán előveszel, és akkor egész hétre lehet kajád.
2015. júl. 19. 15:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Üdv! Debrecenben vagyok a deák ferenc koliban. Teljes kiőrlésű zsömlét hol veszel? Csak mert a nagy részük meg van színezve egy kis barna liszttel és ugyanolyan szarok. Na mindegy megpróbálom.
2015. júl. 19. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!