Kreatin hatásosságát bizonyító tanulmányt valaki mutatna?
Figyelt kérdés
Régebben írtam ki egy kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__6909..
És ott pár hozzá nem értő válasz után linkeltem egy forrást (#20 as), ami egy megfelelően elvégzett kísérletet részletez. Valami ilyesmit szeretnék találni a kreatinról is.
Illetve, ha tudtok, akkor a magas fehérjebevitel szükségességéről. (gyk vmi vizsgálatot, hogy mennyi fehérje mellett mennyi növekedés realizálható, avagy mi az optimális, és afölött valószínűleg felesleges)
2015. júl. 16. 21:54
1/6 A kérdező kommentje:
Jah és hozzátenném, hogy erről tényleg nincs semmim, és tényleg keresek ilyen jellegű kutatásokat.
2015. júl. 16. 22:14
3/6 anonim válasza:
Van kb. 500, ez a legtöbbet kutatott kiegészítő. A fehérjebevitel teljesen egyénfüggő.
4/6 A kérdező kommentje:
Ez nagyon tetszik, hasonlók?
Hétvégére akarok kis olvasnivalót gyűjteni a témákban.
2015. júl. 16. 22:35
5/6 anonim válasza:
Kuldtem egy rakatot. Elég olvasnivaló szerintem, ha nem találtad volna meg minden állítás mellett ott van hogy see studies
6/6 A kérdező kommentje:
Igen láttam, nem vagyok se hikomat, se 70 éves.
Azt, hogy elég-e, és megfelelő-e én eldöntöm okés?
2015. júl. 17. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!