Ha elkezdek komolyan edzeni akkor elérhetek ilyen alakot? Mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
156 cm vagyok és 54 kg.
A mostani alakom.:
Szeretnék szélesebb,vastagabb combokat és nagyobb feneket.
Valami ilyesmit.:
Elérhetem ezt? Vagy testalkatilag más csoportba tartozom és nem lesz ilyen az eredmény?
2015. júl. 16. 14:26
1/5 anonim válasza:
Nem leszel ilyen, alapból ilyen széles csípôje van. Ettôl függetlenül, eddzél szerintem, mert mindenképp jobban fogsz kinézni tôle, bár szerintem most is jó alakod van.
2/5 anonim válasza:
alkatilag más vagy, de ha elkezdesz edzeni vonzóbb leszel (most is az vagy már persze, max egy picit fokozod), és egészségesebb :)
3/5 anonim válasza:
Csak egy vélemény, Ne is legyél olyan, így most gyönyörű vagy.:)
4/5 anonim válasza:
A linkelt képeken látható nőszemélyeknél a genetika játszott szerepet és NEM a sport.
Jó vagy most is, kis edzéstől még jobb leszel, még ha nem is úgy fogsz kinézni, mint azok a nők akiket linkeltél!
5/5 anonim válasza:
Most is nagyon jól nézel ki. Ha el kezdesz edzeni akkor meg még jobban szóval hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!