Lényegében mi a különbség a tömegnövelő és a protein közt? Melyik hogy hat a testre?
Figyelt kérdés
Hiába olvastam el a sárga kapszulát nem tudom megérteni!!!stbstb2015. júl. 16. 07:07
21/26 anonim válasza:
" Most meg már nem is kell cukor (az a 78 gr se) mert már zsírpárnái lesznek?"
Bizony nem kell. Sot az edzes utana szolocukorbevitel is egy baromsag. Normal modon kell etkezni, es a szenhidratos kajat az edzes utan kell idoziteni. Teljesen ertelmetlen egyszeru cukrokat bevinni.
22/26 A kérdező kommentje:
Tömeget szeretnék növelni!a muscle army tank ra gondoltam!a tömegnövelőre ha gyursz akkor nem fogsz elhizni ugye?nehogy egy zsiros disznó legyek a végén!!!!
2015. júl. 16. 14:26
23/26 anonim válasza:
Ha csak edzés után iszol egy keveset, akkor nem leszel hájas. Viszont ha naponta többször iszod, akkor meg lehet tőle hízni.
24/26 - palilaci - válasza:
Na a mostani megnyilvanulasodbol is latszik, hogy rohadtul nem olvastad el azt a konyvet.... lol
25/26 A kérdező kommentje:
Igazadvan nemolvasram mert quva lusta vagyok es unalmasnak tunt!
2015. júl. 16. 18:56
26/26 A kérdező kommentje:
Igazadvan nemolvasram mert a lusta vagyok es unalmasnak tunt!
2015. júl. 16. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!