Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lényegében mi a különbség a...

Lényegében mi a különbség a tömegnövelő és a protein közt? Melyik hogy hat a testre?

Figyelt kérdés
Hiába olvastam el a sárga kapszulát nem tudom megérteni!!!stbstb

2015. júl. 16. 07:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"Amennyiben tomegeles alatt a zsirparnak noveszteset erti akkor mindenkeppen."

Szóval szerinted egy edző embernek nincs szüksége napi 78 gr szénhidrátra...(főleg edzés után).

2015. júl. 16. 09:12
 12/26 anonim ***** válasza:

"Tehát szerinted egy 85% fehérjetartalmú fehérjéből 3x annyit kell bevinned, hogy ugyan annyi fehérjét egyél, mint a 20%-os tömegnövelőből. Te ezt jól átgondoltad?"

Mivel egy adag 22 gr fehérjét tartalmaz, a másiknál meg majd 60 gr-ot, így egyszerű matematikával--igen és még mindig nem 20 %-os).

2015. júl. 16. 09:16
 13/26 anonim ***** válasza:

"Látom szerettek torzítani. Annyit írtam: egy adag proteinben van 22 gr fehérje. Ebből meg kell enned 3 adaggal, hogy annyi fehérjét vigyél be, mint amennyi egy adag Jumbo-ban van (miből ugye elég napi 1 adag). "

Te torzítasz. 1 adag jumbo hány gramm? 1 adag valamilyen protein hány gramm? Segítek 220 grammos adagot hasonlítasz 25-30 grammos adaggal. Egyébként senki nem kötelez, hogy megegyél 220 gram jumbot, mert a dobozon az van, hogy az egy adag. Egyébként ez kb olyan, mintha azt mondanád, hogy az 1 dollár + 1 ft = 2 pénz.

2015. júl. 16. 09:17
 14/26 anonim ***** válasza:

"Mivel egy adag 22 gr fehérjét tartalmaz, a másiknál meg majd 60 gr-ot, így egyszerű matematikával--igen és még mindig nem 20 %-os)."

Aha. Szóval a 220 grammból 60 gr fehérje + 160 gr cukor az jobb arány, mint a 30 grammos fehérjéből a 25 gr protein. Te ne viccelődj velem.

2015. júl. 16. 09:20
 15/26 anonim ***** válasza:
Ja eddig meg azt javasoltátok a tömegnövelőknek, hogy vegyen fehérjét,mellé meg külön a cukrot. Most meg már nem is kell cukor (az a 78 gr se) mert már zsírpárnái lesznek? Azért írtam, döntse el mindenki maga hogy ki hogy jön ki jobban, megveszi magának külön-külön a fehérjét, szénhidrátot,vitamint, kreatint, vagy egyben. De aki csak odáig jutott hogy a tömegnevelő csak színtiszt cukor...:D
2015. júl. 16. 09:22
 16/26 anonim ***** válasza:

"1 adag jumbo hány gramm? 1 adag valamilyen protein hány gramm? Segítek 220 grammos adagot hasonlítasz 25-30 grammos adaggal."

Még mindig csak 160 gramm az a 220. És nem, 3 adag proteint hasonlítok egy adag tömegnövelőhöz (mivel azoknak kb egyenértékűafehérjetartalma)! Az meg már eleve ugye 100gr. Szóval 100 grammnyi protein vs. 160 grammnyi tömegnövelő (azonos fehérjemennyiséggel). És akkor számold ki mekkora kiszerelést veszel, melyikbe mennyi adag van, melyik éri meg jobban (és számold hozzá, hogy a sima fehérjéhez még venned kell egy két dolgot).

2015. júl. 16. 09:53
 17/26 anonim ***** válasza:

Lassan elhiszem, hogy te ezt komolyan gondolod.

[link]

[link]

Jumbo 162 gr --> 55 gr fehérje

C6 30 gr --> 25gr fehérje

66 gr C6-tal beviszel annyi fehérjét, mint amennyit 162 gr Jumboval.

2015. júl. 16. 10:20
 18/26 anonim ***** válasza:

"Hiába olvastam el a sárga kapszulát nem tudom megérteni!!!stbstb"

Ha még nem jártad ki a kilencediket, akkor érthető. Ha középiskola után sem érted, akkor vagy sosem tanultál biológiát vagy egy nulla volt a tanár. Itt az Internet, a korlátlan tudás tárháza, tedd meg, hogy magadba szívsz néhány alapismeretet embertanból.

2015. júl. 16. 11:18
 19/26 anonim ***** válasza:

17, így van, kb. Mellé még a tömegnövelővel beviszel plusz dolgokat (pl. szénhidrát, vitamin, kreatin, stb), amit vagy megveszel a fehérje mellé vagy nem. Nem azt állítottam, hogy a tömegnövelőben több protein van, mint a tiszta fehérjében! Hanem hogy az is van bőven a jobb fajtákban, és nem színtiszta cukor, mint ahogy az itt elterjedt. Ja és nem is fehérje-áron árulják kilóját...

Annyit mondtgam, hogy ha meg veszed a jumbo profot, árban kb ugyanott fogsz tartani, mintha megveszed a tiszta fejérjét+ mellé szénidrátot, vitaminokat, stb.

Persze aki csak fehérjét akar enni az úgyis csak fehérjét fog venni, és nem veszi meg azért a jumbot, hogy kiszűrje belőle a proteint, nyilván ez logikus...:D

2015. júl. 16. 11:38
 20/26 anonim ***** válasza:
Akkor pedig elbeszéltünk egymás mellett.
2015. júl. 16. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!