Mi a különbség a tömegnövelő és a sima protein por között?
De akkor mi értelme van a ch nélküli fehérjéknek?
És az én esetemben mi a helyzet? 18 éves lány vagyok, azért edzek, hogy szépen izmosodjak, ugyanakkor van egy-két kiló fölösleg rajtam, amit szeretnék leadni. Én sima fehérjét iszom.
például az az értelme, hogy simán fehérjekiegészítésnek is használhatod, de használhatod diétás időszakban is...
Azért az, hogy szénhidrátos a protein nem épp jó, van olyan nehezen szálkásodó emberke akinek az a pár 10 gramm cukor is be tud zavarni a diétába...
Amikor te egy fehérjét megveszel ,akkor igen magas összeget fizetsz érte. Ha te egy szénhidrátot veszel akkor igen kis pénzből megoldhatod.
Amikor te egy szénhidráttal és egyéb szar-sá-gokkal lebutított fehérjét veszel akkor igen magads fehérje árában veszed meg az igen olcsó cukrot is.!!! Az már más téma hogy a cukor az nem esszenciális. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!