Varrattal a karomban lehet edzeni?
Figyelt kérdés
Levettek egy anyajegyet, aztán összevarrtak. 2 hét mire kiszedi az orvos, utána meg Augusztusban elutazok, így kiesik 1,5 hónap edzés.2015. júl. 15. 17:51
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jó. Még futni se nagyon mehetek. Teljesen vissza fogok esni.
2015. júl. 15. 18:03
4/10 A kérdező kommentje:
Hát... Majd meglátjuk. Szerintem vagy dagadt leszek vagy lefogyok. Vagy csak lecsökken az erőm.
2015. júl. 15. 18:18
5/10 anonim válasza:
Igen.Egy kicsit nehezebb lesz majd mikor újrakezded.De ez nem olyan nagy idő,amely alatt minden kárba veszne.
6/10 anonim válasza:
ne erőltesd túl, de ha úgy látod, hogy nem terheled, akkor nyugodtan. végülis nem az izmod van összevarrva, hanem a bőröd... ha meg felszakad, max vérzik, csak nem halsz bele...
én a komplett hüvelykujjamat vágtam le februárban és úgy is edzettem.. pedig az már kihívás volt... rohadtul odafigyeltem, hogy véletlen se terheljem azt a területet aztán kész.
7/10 A kérdező kommentje:
Végül is nem is fáj. Majd óvatosan terhelem. Vagy legalább elmegyek futni. Mondjuk lábazni így is lehet.
2015. júl. 15. 23:03
8/10 A kérdező kommentje:
Igazából csak azért kérdeztem, mert anyukám eléggé félt, 15 éves vagyok még. A műtétnél is úgy izgult, hogy amikor haza jöttünk egyből a WC-re rohant, mert rájött a hasmenés az idegességtől. Különben letojnám az egészet, ha kiszakad, kiszakad, majd begyógyul, de nem akarom, hogy kiakadjon. Még futni se akar engedni, pedig csak a vállamról vettek le egy gyűszűnyi anyajegyet, ami nem is fáj. :)
2015. júl. 15. 23:11
9/10 anonim válasza:
Ha kiszakad akkor is begyógyul a seb.Viszont lehet,hogy jól látható heg marad utána.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát engem egy heg nem különösebben zavar. De megpróbálok vigyázni rá.
2015. júl. 16. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!