Helló! 19 éves fiú vagyok, vékony testalkatú.. 3 hónapja nem edzettem semmit az érettségi miatt, viszont most megint elkezdtem a kondit, és szeretnék tömegelni egy kicsit. Heti 4x járok edzeni, és a tanácsotokat kérném, hogy ehhez a tömegnövelőhöz [link] (ebből egy csomagot terveztem venni) az alábbiak közül melyik fehérjét lenne érdemes vennem? és hát diáklétemre azért nem ártana ha kenyérre is maradna pénz mellette..
Nincsen hatása, kenyér helyett vegyél emberi minőségű ételt aranyáron árult feldolgozott élelmiszer helyett.
2015. júl. 15. 01:50
2/5 anonim válasza:
Protein Power -t vegyél, ha már pénz szűkében vagy, javaslom minél nagyobb kiszerelést venni egyszerre( a tömegnövelőből is) elsőre csak les az ember, hogy "denagyon drága ez" de ha utánna számolsz gyakran nagyon megéri (pl ha veszel 5kg fehérjét sokkal jobban jösz ki mintha 5 alkalommal vennél 1 kilo-t)
2015. júl. 15. 03:09
3/5 anonim válasza:
"Nem ártana ha kenyérre is maradna pénz mellette" de akkor csak barna kenyér;) Szerintem ha nem ártani"" akarunk hanem fejlődni először mindenképp csirkemellre és rizsre kéne költeni. A protein power-express önmagába semmit se fog érni ha a fehérje szükségleted 60%-át nem fedezed szilárd tápanyagból. Ha pedig meghaladod a 60%-ot akkor egyszerűen átfolyik majd rajtad a 4 rongyos protein power-ed és szemezhetsz vele a wc kagylóba. 4000-ből kapásból vennék helyette 3 kiló filézett csirkemellet... egy zacskó rizs meg kb 50Ft.
2015. júl. 15. 22:56
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, szia :D hát amúgy eszem, nyugi.. A kenyérre maradjon úgy értettem hogy nem az összes pénzem akarom erre költeni, ergo relatívan olcsót... Otthon eszem zöldséget, gyümölcsöt néha, kenyérből sajnos nagyon utálom a barnát, úgyhogy ezt nem adom fel.. :/ de amúgy nagyim jól főz, bár kicsit zsirosan, de az rajtam nem látszik.. Csirke van, tésztát meg rizst eszem sokat, illetve Orda sajtot ami kb szín tiszta fehérje :)
Egyébként a vége az lett hogy vettem egy kiló Hyper Mass 5000et ezt csak edzés után, meg egy kiló Protein Powert, ebből napi egy adag.. Majd ha látok eredményt, jelentkezem :D de mindenesetre most eléggé oda figyelek mit fogyasztok és mennyit edzek
2015. júl. 17. 02:20
5/5 anonim válasza:
Őszintén szólva én is így kezdtem ...hogy majd eszek valamit majd valamit dob a gép:)amúgy sincs pénz... Amikor édesanyám főzött húst direkt nem ettem meg vacsorára hanem elraktam a másnapi edzés utánra. Így is működhet egy darabig viszont ha pár hónap múlva észreveszed hogy stagnál az állapotod akkor nem a további étrend kiegészítők jelentik majd a kiutat hanem a helyes étrend. Ha ez nem pillanatnyi fellángolás és valóban szereted ezt a sportot akkor a későbbiekben nem tudod majd kikerülni az étrendet:/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!