Miért lehetnek példaképek a telikoxolt magamutogató hülyegyerekek?
Addig példaképek max. amíg tart a szer hatása. Ha leállnak vele, össze is mennek mint a kidurrant lufi.
Ha meg nem állnak le vele, a májuk&veséjük fog záros határidőn belül...
kinek a példaképei? azoknak akik like-olják? de most komolyan? ki számára példaképek? azok számára akik "értenek" hozzá? Az igazi példakép arról ismerszik meg, hogy a legkevésbé fontos számára, hogy mások mit gondolnak róla, megy a saját feje után a saját útját járja.
Hogy tudod ezt kizárni? egyszerű, úgy hivják hogy ne faszbukozzál. Nem attól leszel valaki, hogy felrakod a képeidet és önigazolást keresel. Ha Te tényleg hiszel magadban /a fent említett példányok nem ilyenek/, akkor nem várod másoktól hogy csodáljanak orrba szájba, és tudod mi lesz?! akkor fognak igazán példaképnek tekinteni. Hiteles leszel számukra, mert látják ,hogy amit csinálsz belülről fakad, örömödet leled benne és csak magadért, magadnak csinálod. Lényeg, hogy Te találd meg a saját példaképeidet főleg emberileg és azokhoz igazodj, vagy találj egy értékrendet magadnak, ez még inkább jobb és ahhoz tartsd magad, és őszintén sz*rj mindenkire hogy ki mit gondol másokról.
Anno évekig járatam konditerembe, azért hagytam abba, mert én sem bírtam nézni, hogy a hülyegyerek púcsítva felhúz tükörnek háttal, szabálytalanul és közben zenét hallgat, papucsban, a közeg nem tetszett. Nem tudtam kiiktatni ezt, bármennyire is koncentráltam az edzésre, egy megoldásom maradt ami miatt még vissza vissza térek a terembe, olyan korán megyek amilyen korán csak lehet, akkor tényleg csak a komolyan edzők mennek le, anyuci kedvencei ilyenkor még bőven szunyókálnak a másnapi ivászat és buli után......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!