Melyik táplálékkiegészítő fontosabb?
Sorrendnek ennek kellene lennie:
Vitamin
Izületvédő
Fehérje.
Na végre egy okos kérdés:
A táplélékkiegészítés egy program kell legyen, alulról kéne építkezni, mert addig a többi kieg sem lesz megfelelő:
Alap: multivitamin jó minőségű, tasakos , pl Multi Pro Scitectől és társaik + esszenciális zsír, vagyis Omega 3,
Ezek az alapok, aztán jöhet a fehérje, glutamin, kreatin stb,
De normális kajával még fehérjekiegészítőre is max edzés után van szükséged, esetleg ha már diétázol és megnövekszik a fehérje bevitel igény máskor nem nagyon.
Ha nem hiszel nekem, akkor Kozaróczy Tibi megmondja a tutit, kicsit durva szinteket surol a srác táplálkozástudomány szinten:
Itt a 7-es számod írd majd át 1 től 9 ig és sok más PDF anyagot is találsz,
és a hozzá kapcsolódó video:
https://www.youtube.com/watch?v=LquMtKexsOQ
A székrekedés témára:
Nekem is ez volt a gondom, illetve az, hogy a zabos reggeli után kiszáradtam nagyon hamar, az összes folyadékot felszívta belőlem.
Az oldotta meg a problémát, hogy amikor kikelek az ágyból és még nem eszem iszom fél liter vízet legalább majd rá fél órára kb reggelizem, illetve fehérjeturmixal öntöm fel a zabot vagy híg joghurral, persze zsírszegénnyel
azóta nem volt ilyen rekedés problémám
mennyi vízet iszol egy nap? min 1 liter minden 20 kg-odra kellene, ha edzel akkor ez még több is lehet.
Illetve a rostbevitelt is kéne növelni, főleg a nyers organikus zöldségekét, abból is az ún vízes zöldségekét, pl paradicsom, paprika, uborka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!