Mi az a crossfit, és hogyan kezdjem el?
több mint egy éve testépítek, de nekem ez már annyira nem jön be.
heti 3-5x lemegyek a terembe, leedzem az izmot, szét vagyok durranva fél óráig, megiszom a fehérjémet, állandóan eszem, és ez minden nap. unalmas, és szeretnék váltani. egyik ismerősöm mondta hogy nézzek utána a crossfitnek, de gondoltam jobb ha itt kérdezek rá, mert konkrét választ kapok esetleg tanácsokat is.
válaszokat előre köszönöm.
# 13
Felmérést készítettél hogy így tudod?
Ez is csak egy sztereotípia...kétharmada persze...kétharmada nem jár a termeknek testépítő versenyekre, persze ettől függetlenül vannak akik kokszolnak de nem olyan nagy arányban ahogy azt egyesek képzelik.
Amúgy meg ha már itt tartunk az élsportban szinte mindenki kokszol és doppingol nem csak magában a testépítésben.Az meg nem nagy tudomány hogy írok két könyvet hogy koksz koksz koksz koksz mert amúgy enélkül egy napilap tartamát nem tudná kitölteni amit ezen kívül leír a könyvben.
# 15
Fejlődött valamit a szerző a fegyencedzés óta? Nyomja még a gyúrósok elleni propagandát? Vett azóta biológia korrepetálást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!