Amikor tornázunk jól bedurran ugye az izomzat , és előtte lévő nap is ettem rá 300gr ch-t és kb. 110g fehérjét (63kg), és másnapra visszahúzódott az izomzat, mintha n em is mentem voln tornázni, és ez mindig igy van, igy alig fejlődök. Mitől lehet ez ?
* vagyis torna után ettem rá, és midnen nap így szem , vagyis próbálok, néha kevesebb jön össze, többet nem tudok már enni...de másnapra, vagy harmadnapra mindig alaphelyzetbe áll majdnem az izomzat, mint torna előtt
2015. júl. 11. 17:10
2/6 anonim válasza:
"Kössz a segítséget, csak a testépítői társadalmat többet ne minősítsd ilyennel, léci."
HEHE, gondolom a testépítő alatt magadat érted, mind a 63 kilogrammoddal.
Szóval előtte lévő nap ettél 300 gramm szénhidrátot, aztán mi van? Attól bedurranva kéne maradnod? Esetleg azt hiszed, hogy edzés közben nő az izom?
Btw, CSODÁS HELYESÍRÁSOD VAN, GRATULÁLOK.
2015. júl. 11. 18:42
3/6 anonim válasza:
Nahát, az előző hozzászólót és a te hsz-ed is törölték?!:D Mindegy, nálam ki van másolva...
2015. júl. 11. 18:43
4/6 Sowilo válasza:
Ezt úgy hívják, bedurranás. Ha edzés végére nagyobbnak tűnik az izom, mint előtte, az nem azért van, mert megnőtt az izom, hanem azért, mert tele van vérrel, oxigénnel, egyebekkel. Ez minden alkalommal el fog múlni.
Edzés hatására az izmokban mikrosérülések keletkeznek, amiket edzés után, mikor regenerálódsz, a megevett fehérje segítségével a szervezet "kijavít". Így fejlődik az izomzat.
Remélem, így érthető...
2015. júl. 12. 13:18
5/6 A kérdező kommentje:
Ezt tudtam, csak nekem már estére kb. lemegy az izomzat, tehát vége a bedurranásnak, a le1rtakhoz mérten táplálkoztam, és mégsem nőtt meg, keveset eszem?
2015. júl. 12. 14:59
6/6 Sowilo válasza:
Néhány óra alatt véget ér a bedurranás. Honnan tudod, hogy nem nősz? Az edzésnek senkinél nincs napról napra követhető eredménye. Nincs olyan, hogy lemész bicepszezni, és másnapra már valamivel nagyobb a bicepszed. Egyél így, ahogy most, eddzél rendesen, és majd fél év múlva térjünk vissza erre, hogy nőttél-e. Akkor lesz majd látható eredménye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!