Kézenállás megtanulásához van valami trükk, vagy csak gyakoroljam amíg nem megy?
A tornaórai változathoz tudok segítséget: ott ugye 3 mp-ig kell megtartani.
Ennél tehát nem az a lényeg hogy konkrétan megállj a kezeden, hanem hogy nagyon lassan dőlj el.
Amúgy a lábaddal tartod meg elméletben az egyensúlyod, de én mindig csak a tornaórai változatot csináltam.
Szerintem eddz karra! Lehet, hoyg egyensúlyban megtudod tartani magad, de meddig? Hát nem túl sokáig. Utána eldőlsz. Én pont a fejenállással jártam így. Próbáltam egyensúllyal megcsinálni, (tavaly, tavaly előtt) de rájöttem semmit nem ér! Most, egy évvel később erősebb a karom és a hasizmom, és már nincs szükségem, csak minimális egyensúlyra. Ma már csak hasból nyomom ki a fejenállást és karral tartom magam! Hasra is edzhetsz, ha gondolod. Ja és még annyi, hogy a sikeres kezenálláshoz a fejednek és a két kezednek ugyanolyan háromszöget kell alkotnia, mint a fejenálláshoz.
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!