Mit csináljak, ha nem bírok ebben a melegben edzeni, ki lehet hagyni pár napig?
Figyelt kérdés
A testem nagyon kívánja a mozgást, csak sajnos 10 perc után nem kapok levegőt ebben a forróságban, és még a pincében, ahol van egy kisebb "edzőterem" berendezve, ott is 28 fok van.2015. júl. 7. 17:52
1/8 anonim válasza:
Én este 9-or tervezem ma az edzést :) Ráadásul nekünk csak tető alatt vannak a cuccok, semmi pince.
2/8 anonim válasza:
hajnalban és este edzünk. ha terem akkor meg légkondis helyet kell keresni.
3/8 anonim válasza:
én este 9 kor láttam neki edzeni vagy 10 kor ! de már jön a rossz idő ki bírod ezt a pár napot
4/8 anonim válasza:
Azért mert nagyon edzetlen vagy még, igyál eleget, egyél jól és edz lightosan.
5/8 anonim válasza:
Hajnalban,reggel kb reggel 6 óráig egész "jó" idő van.Kezd el reggel fél ötkör...
6/8 anonim válasza:
Télen meg az a baj, hogy hideg van?
7/8 anonim válasza:
És akinek dolgoznia kell?Az nem mondhaja,hogy nem csinlja...
8/8 anonim válasza:
A nővekedésért meg kell szenvedni még 40C-ben is "Ha kihagysz egy edzést kihagy egy esélyt a nővekedésre" sose feledd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!