Másnak hogy megy az edzés ebbe a nagyon melegben?
Figyelt kérdés
Én például kevesebbet tudok ilyenkor kihozni magamból, kevésbé bírom, mint máskor.2015. jún. 12. 18:53
1/10 anonim válasza:
Én sokkal jobban bírom ilyenkor. Könnyebb a bemelegítés, és a fokozott izzadástól azt érzem, hogy mennyire keményen dolgozom.. :D
2/10 anonim válasza:
ezért kell a terembe légkondi :)
3/10 anonim válasza:
nekem a teljesítményem ugyanolyan fejlődő tendenciájú ,de gyűlölök ennyire izzadni!!!nagyon rossz
4/10 HarciCsiga válasza:
En egesz nap almos vagyok es gyenge par kiloval vagy ismetlessel szinte mindenből kevesebb megy
Ui: hiaba van a teremben legkondi ha mashol egesznap a melegben vagy.
5/10 anonim válasza:
Én az elsővel egyetértek ugyanúgy vagyok én is vele.:)
6/10 anonim válasza:
Nem tudom, mert későbbi időpontokban szoktam edzeni, jellemzően inkább 18 után. Akkor is még dög meleg van, de valahogy elviselem. Futást és saját testsúlyos erősítgetést csinálom szabadban. Az úszás meg uszodában, annak tök mindegy, hogy milyen napszakban csinálom. De a legjobb kora reggel.
7/10 anonim válasza:
Ugyan úgy, vagy még jobban mert nem fagy szét az összes ízületem a hideg huzattól.
8/10 anonim válasza:
Én bokszolni és futni járok (sprint+rövidtáv), nekem is jobb a meleg, mert hamar bemelegednek az izmaim és az ízületeim, sokkal jobban tudok gyorsulni.
9/10 anonim válasza:
Kb. kétszer annyi így a pihenőidőm, de a súlyokból akkor sem fogok visszavenni.
10/10 anonim válasza:
Alig
Tényleg annyira lefáraszt, elálmosít az egész napi hőség, hogy hiba a légkondi, addigra kedvem, erőm elhagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!