Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Másnak hogy megy az edzés...

Másnak hogy megy az edzés ebbe a nagyon melegben?

Figyelt kérdés
Én például kevesebbet tudok ilyenkor kihozni magamból, kevésbé bírom, mint máskor.
2015. jún. 12. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Én sokkal jobban bírom ilyenkor. Könnyebb a bemelegítés, és a fokozott izzadástól azt érzem, hogy mennyire keményen dolgozom.. :D
2015. jún. 12. 18:58
 2/10 anonim ***** válasza:
ezért kell a terembe légkondi :)
2015. jún. 12. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem a teljesítményem ugyanolyan fejlődő tendenciájú ,de gyűlölök ennyire izzadni!!!nagyon rossz
2015. jún. 12. 19:12
 4/10 HarciCsiga ***** válasza:

En egesz nap almos vagyok es gyenge par kiloval vagy ismetlessel szinte mindenből kevesebb megy

Ui: hiaba van a teremben legkondi ha mashol egesznap a melegben vagy.

2015. jún. 12. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Én az elsővel egyetértek ugyanúgy vagyok én is vele.:)
2015. jún. 12. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert későbbi időpontokban szoktam edzeni, jellemzően inkább 18 után. Akkor is még dög meleg van, de valahogy elviselem. Futást és saját testsúlyos erősítgetést csinálom szabadban. Az úszás meg uszodában, annak tök mindegy, hogy milyen napszakban csinálom. De a legjobb kora reggel.
2015. jún. 12. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan úgy, vagy még jobban mert nem fagy szét az összes ízületem a hideg huzattól.
2015. jún. 12. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Én bokszolni és futni járok (sprint+rövidtáv), nekem is jobb a meleg, mert hamar bemelegednek az izmaim és az ízületeim, sokkal jobban tudok gyorsulni.
2015. jún. 13. 09:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb. kétszer annyi így a pihenőidőm, de a súlyokból akkor sem fogok visszavenni.
2015. jún. 13. 09:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Alig

Tényleg annyira lefáraszt, elálmosít az egész napi hőség, hogy hiba a légkondi, addigra kedvem, erőm elhagyott.

2015. jún. 15. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!