Melyik mozgásforma lenne a legideálisabb?
Már milliónyi hasonlót tettek fel előttem tudom, de összehasonlítva így sem tudtam még választani. Végre van egy kis keresetem úgyhogy elhatároztam hogy fejlesztem a testem. Régóta edzegetek itthon, és rájöttem, hogy ha komolyabb eredményt szeretnék ahhoz bizony nem csak az időmet kell rászánnom.
Amit szeretnék az egy sportos alkat, funkcionális izomzattal, és a lehető legkevesebb testzsírral. Viszont nem tudom mit válasszak hozzá, szerencsére olyan helyen lakom ahol 5 percre van konditerem, strand, illetve játszótér is (caisthenic-hez).
Melyikkel érhetném el ezt? Esetleg úszás fegyencedzéssel kombinálva és egy megtervezett étrend?
Konditerem? (volt aki azt mondta csak ott tudnék fejlődni)
Előre is köszönöm a segítséget, és a türelmet az 1001. ilyen "gyúrni akar a srác de azt se tudja eldönteni mit" kérdéshez. :))
Köszi.
100 % egyetértek. Kedvenc gyakorlatom és otthon is végezhető. Egy jó pár éve plusz sullyal csinálom és nem panaszkodok a hátamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!