18. hét után milyennek mondható a forma?
Figyelt kérdés
Magammal szemben nagyon kritikus vagyok és nem úgy látom magam mint mások. Ismerősök előtt meg elég hülyén nézne ki mutogatni magam. Mennyi lehet a testzsir százalék? 80 kg vagyok, csak itthon edzek natural.
2015. júl. 6. 17:37
1/7 anonim válasza:
háát őszintén? szerintem mi is azt látjuk amit te, mármint ha te úgy érzed hogy túl kritikusan látod magad, az nem biztos hogy tényleg túl kritikus, lehet hogy inkább reális. De ez ne vegye el a kedved, folytasd tovább, majd javulni fog.
2/7 anonim válasza:
Jól alakul ez haver, de a mellszőrt csapasd le. :D 22/f. :D Mellé még napozz is kicsit javít az optikán, látványosabb lesz. :D
4/7 anonim válasza:
Jó lesz az, csak a molinót vesd le.
5/7 anonim válasza:
Mé, kell kétszer kiírni a kérdést?
6/7 anonim válasza:
Sajnos nem vagy egy genetikai csoda, az lejött egyből. Arra meg lehetetlen válaszolni, hogy miként alakul a "forma", mivel nem raktál képet a kiindulási pontról.
7/7 anonim válasza:
Karban, vállban szépen látszik. Tzs olyan 20-25 között lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!