A fenekembol tudok valami elfogadhato allapotot kihozni? itt van ket kep : kepfeltoltes.hu/150705/20150705_194816-1_www.kepfeltoltes.hu _. Jpg kepfeltoltes.hu/150705/20150705_194746-1-1_www.kepfeltoltes. hu_. Jpg
Figyelt kérdés
Kiskoromban sokat sportoltam,amit idovel sajnos elhagytam,es csak heba-hoba folytattam,aminek meg is lett az eredmenye(eros plottyedtseg,narancsbor,fenyen undorito szamomra,ezt masok is latjak biztos). A mostani allapotot tetezte meg az is,hogy a kotoszovetem is eleg gyenge.
Otthon szeretnek edzeni,egyetemre jarok es mellette nyelvet is tanulok,ami sokba kerul,igy erre illetve feherjere nem lenne mar penzem :(
Alapbol vekony vagyok,torekeny alkat, 170/53, megis sok helyen van helyi zsirfelesleg az alkatomhoz kepest,komolyan (alhasi resz,uszogumi pl)
(Telefonrol vagyok,azert nem hasznaltam ekezeteket)
2015. júl. 5. 20:08
1/9 anonim válasza:
Link lehetne működő is akár, úgy könnyebb lenne...
2/9 anonim válasza:
Alkati adottság ellen nem tudsz semmit sem tenni. Nézz körül a felmenőid között.
3/9 anonim válasza:
Ha volt már "jobb" a helyzet, akkor megint lehet. Ha szerencsés az alkatod, akkor sokszor elég a rossz kajákat kiiktatni az étkezésedből, és nem kell feltétlenül kiegészítőt enned. Zsír ellen aerob mozgás kötelező, izomtömeg növelésére pedig célirányos edzés.
6/9 A kérdező kommentje:
Szóval tudom,hogy elég gáz a helyzet,ezért szeretnék néhány hasznos tanácsot kerni
2015. júl. 5. 20:43
8/9 anonim válasza:
Az a probléma, hogy nincs mérhető izomtömeged. Súlyzós edzés + étrend.
9/9 anonim válasza:
Szerintem kérdező nem nézel ki rosszul. Nekem bejössz !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!