A fogyokura alapvetoen kaloriadeificitet jelent. Kivancsi vagyok tartos fogyast hogy er el valaki kaloriadeficit nelkul.
De abban igaza van hogy az ételek korlatozasanak nincs sok ertelme
#3: Nem mindenkinek jelenti a fogyókúra ugyanazt. Én kb. egyetértek Veled, bár most már kezdek áttérni arra a definícióra, hogy a fogyókúra egy ilyen kúraszerűen alkalmazott étrendi szabályrendszer, ami után a delikvens valószínűleg visszatér a régire. Azt sem tudom, én fogyókúrázom-e... Szerintem nem, az utóbbi definíció szerint semmiképp. A szálkásítás úgyis jobb szó, de életmódot váltottam, viszont amíg fogynom kell, nem ugyanúgy eszem, mint utána fogok... Annyira könnyű súlyt tartanom, de fogyni? Durván más hozzáállás kell. Ha nem mozgok eleget.
Nos, elolvastam a cikket. Nem akaszt ki és bizonyára van, akikkel kapcsolatban igaza van. Máskor pedig nem. Amúgy simán nem gondoltam csokira 10 másodpercig :D Vajra és tükörtojásra gondoltam, nom-nom...
Abban nagyon nincs igaza, hogy nem szabad kizárni ételeket. Igen, ez sokak véleménye. A fogyókúrásban vannak, akik szerint ne egyél ezt, azt, amazt, azzal sem értek egyet, de a másik csapat rosszabb. Hogy jajjjj, nehogy megvonj magadtól bármit is! Ha nem eszel kenyeret, kakaós csigát vagy pizzát, akkor hamarosan őrjöngő szörnnyé alakulsz át egy éjszaka...
Én nem vagyok ilyen és még nagyon sokan nem. Van, aki eléggé korlátozó életmódra vált és évtizedekig boldogan él benne, mert a szükséges tápanyagoktól s a jó evésektől nem fosztja meg magát.
Sokunknak direkt KELL, hogy kizárjunk ételfajtákat, mert különben sosem szabadulunk tőlük, vagy csak nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!