Hogyan használjam a proteint?
Figyelt kérdés
Ma kirobáltam a proteint, olyat vettem amit edzés után kell meginni. Na és annyi a kérdésem hogy ma pörkölt volt az ebéd, tyúk húsról. És ebédeltem elmentem vettem proteint és utána edzettem 10 percet, de azt folyamat megállás nélkül. Felülés,fekvő,láb emelés. Végeztem utána megittam a proteint. Csak annyi a kérdésem hogy jó ha ennyit időt edzek? És baj ha ilyeneket ebédelek? Már kitaláltam hogy fognak telni a napjaim jó ez igy? Reggel protein meg pár szendvics, ebédre ami az ebéd, rá 4 órára edzés 10 perc ha tovább birom akkor több, edzésre rá 40-50percre megint kaja, 20:00-kor vacsi. Jó ez igy? Amúgy 30g szoktam 250ml vízzel keverni.2015. jún. 29. 21:52
11/12 anonim válasza:
"De azzal is van! Napi 6-7-8 étkezés, alacsony glikémiás indexű ch, sok fehérje és valamennyi zsír, aminek kétharmada telítetlen."
Még egy ilyen (troll)kérdés alatt is gyönyörű látni ahogy megjelennek a broscience f.aszságok:D
12/12 A kérdező kommentje:
Mára már full izomláz van a hasamban, mellkasomban meg a kezeimben. Végig edzek egéssz heten vagy varjam meg mig elmul?
2015. jún. 30. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!