Hogyan használjam a proteint?
Figyelt kérdés
Ma kirobáltam a proteint, olyat vettem amit edzés után kell meginni. Na és annyi a kérdésem hogy ma pörkölt volt az ebéd, tyúk húsról. És ebédeltem elmentem vettem proteint és utána edzettem 10 percet, de azt folyamat megállás nélkül. Felülés,fekvő,láb emelés. Végeztem utána megittam a proteint. Csak annyi a kérdésem hogy jó ha ennyit időt edzek? És baj ha ilyeneket ebédelek? Már kitaláltam hogy fognak telni a napjaim jó ez igy? Reggel protein meg pár szendvics, ebédre ami az ebéd, rá 4 órára edzés 10 perc ha tovább birom akkor több, edzésre rá 40-50percre megint kaja, 20:00-kor vacsi. Jó ez igy? Amúgy 30g szoktam 250ml vízzel keverni.2015. jún. 29. 21:52
1/12 A kérdező kommentje:
Így fogok valamire menni vagy nem? Így fog használni a protein?
2015. jún. 29. 21:56
2/12 anonim válasza:
10 perc edzés az semmi ha csak enyit vettél feleslegesen vetted a fehérjét jobban járnál ha vennél egy kodnibérletet.
3/12 A kérdező kommentje:
Otthon edzek, ha kell és birom akkor többet is fogok. De a kérdésemre még nem kaptam választ. Meg ma is éreztem már a fájdalmat a kezemben amikor megemeltem, szóval napról-napra megpróbálok minnél többet edzeni ha nem válik be akkor max elbukok 7k-t de sztem jó lesz ez. A kérdésemre választ pls.
2015. jún. 29. 22:53
4/12 anonim válasza:
A kérdésedre a válasz az, hogy szörnyen tudatlan vagy. Semmi fogalmad nincs a dolgokról, de már rögtön fehérjeport veszel.
5/12 anonim válasza:
Mi az hogy 10 percet folyamat megállás nélkül? Ember? Hallottál már sorozatokról, pihenőidőről, gyakorlatokról?
Kicsit olvassgass is, vagy menj el edzőterembe hogy az alapokkal ismerkedhess. Amúgy a proteint így szokták inni ahogy irtad.
6/12 anonim válasza:
Felülés-fekvő-lábemelés --> Ilyen balettgyakorlatokhoz nem kell protein bár ártani sem fog. Húzóckodás, tolóckodás ha már súlyzód sincs.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor az étrendel semmi gond.
2015. jún. 30. 09:05
8/12 anonim válasza:
De azzal is van! Napi 6-7-8 étkezés, alacsony glikémiás indexű ch, sok fehérje és valamennyi zsír, aminek kétharmada telítetlen.
9/12 anonim válasza:
Olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet, ingyen letöltheted, abban benne van amit tudnod kell!!
10/12 anonim válasza:
Köszönöm, hogy feltetted ezt a kérdést, nagyon jót nevettem rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!