Az nagy baj ha edzés után másnap nem fáj az izomcsoport amit edzettem?
Figyelt kérdés
Mindenki mondja így-úgy van izomláz meg ilyenek, én sem azt mondom hogy nem érzem, de ha csak ülök pl. mell nap után nem érzem hogy fájna.. ha ráfeszítek meg csinálok valamit ami terheli nem kellemes de alapjáraton nem érzem hogy annyira rossz lenne.2015. jún. 27. 19:14
2/9 anonim válasza:
nem kell hogy fájjon. az izomláz nem egyenes arányú "mérőszám". valakinél gyakran van, valakinél nincs. A lényeg, hogy érezd, hogy edzettél, de nem felététlenül kell fájdalom
3/9 anonim válasza:
elég, ha állandóan izomlázad lenne akkor az lenne rossz mert a túledzést jelzi a legtöbb esetben.
4/9 anonim válasza:
3. akkor én túl vagyok edzve azóta hogy először lementem a terembe
6/9 anonim válasza:
5. persze amikor 2-3 kg-okat emelgettem az elő alkalommal és 1 hónapon át csak átmozgató edzést csináltam
7/9 anonim válasza:
Az elejen mindenkinek van izomlaza.
Kis sullyal sokkal konnyebb izomlazat csinalni.
Mindegy milyen gyakorlatokat csinalsz, ha tulzasba viszed a volument tuledzheted magad.
8/9 anonim válasza:
7. vagy csak nagyon hajlamos vagyok az izomlázra,vagy szerinted ilyen lehetőség nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!