Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés nélkül 105kg-mal guggoln...

Edzés nélkül 105kg-mal guggolni jónak számít?

Figyelt kérdés
195 cm magas vagyok és 90kg,vagy átlagos?
2015. jún. 26. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Jónak számít.
2015. jún. 26. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Elég izmos combom van, mégis kezdőként 50-nel csak 3x15 megy. Nem igazán hiszem el, hogy valaki abszolút kezdőként 105 kilóval tud szériázni.
2015. jún. 26. 21:33
 3/9 A kérdező kommentje:
2. nem széria,1x tudtam ennyibe beleguggolni
2015. jún. 26. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Jó az. Én 65 kilósan 80 kilóval bírtam guggolni. Simán lehetséges erős combokkal.
2015. jún. 26. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak az számít érvényes guggolásnak, ha a csípőcsontnál a láb felső része mélyebbre kerül mint a térd legfelső csúcsa, és a gyakorlat felső holtpontján teljesen egyenesek a lábak. Ha nem csak belerogyasztottál akkor nagyon jó.
2015. jún. 26. 22:45
 6/9 A kérdező kommentje:
5. rendesen lementem,és nem,nem vagyok olyan idióta hogy kinyújtsam telibe a lábam és levegyem a terhelést teljesen a combomról ezáltal az ízületeket terhelve
2015. jún. 26. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Jónak számít edzés nélkül a 105kg guggolás, nekem kellett szerintem egy év, hogy elérjem. 2-es azért nem hiszed el, mert te nem tudsz ? :D azért az vicces. Láttam már olyant is, hogy egy hatvanpár kilós gyerek nyomott fekve 120 kilóba szabályosan. Én se hiszem el, ha nem látom, fizikai képtelenségnek tűnt az izomméreteihez képest és nem homorított, mint ahogy versenyeken szoktak :) Vannak alapból kivételesen erős emberek, akik edzés nélkül is nagy súlyokat meg tudnak mozgatni
2015. jún. 27. 09:59
 8/9 Dogmatix91 ***** válasza:
Guggolás mélységnél ízületet néznek nem olyant, hogy a láb felső része. Az viszont igaz, hogy akkor számít szabályosnak, ha a végpozícióban nyújtott a láb. Nem lesz semmi baja a térdednek tőle. Kinyújtani kell nem pedig kib..szni. 105kg egész jó de 90kgos testsúlyhoz nem olyan kiemelkedő eredmény.
2015. jún. 27. 10:07
 9/9 anonim ***** válasza:

"5. rendesen lementem,és nem,nem vagyok olyan idióta hogy kinyújtsam telibe a lábam és levegyem a terhelést teljesen a combomról ezáltal az ízületeket terhelve"

:DDDDD

2015. jún. 27. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!