Egy ÉNB Kristóf szintű test mennyi idő alatt van? Elég durván néz ki! ->
2015. jún. 25. 02:00
1/10 anonim válasza:
Ez még nem dúrva.Nem nagy tömeg, de ez a gyerek biztos nyomott valamit...fura nekem az izomzata az első kèpen...
2/10 anonim válasza:
Ő vizilabdázott lehet mostis nemtudom szóval sosem lehettet vmi elhizott/punnyadt teste .am nemtudjuk neked mien van így aztse h.mennyi időbe telne neked ilyenre edzened magad :)
3/10 anonim válasza:
1,5-2évkb
de a lábnapot ne felejsd el ha már Kristofka ki felejtette.
4/10 anonim válasza:
Szerintem egy hónapba egyszer ha rászánta magát lábnapra. De lehet teljesen kihagyta? Ez nem szép îgy. Ilyen példát ne kövess.
5/10 anonim válasza:
Ebben a sorozatban nem szokás lábazni: [link] Ne akarj lenni Schwarzika, ha a lábad olyan, mint a pálcika :)
6/10 anonim válasza:
jobb ha tudod, ezt a testet lehetetlen elérni naturálba.
7/10 anonim válasza:
Dehogyis naturon ez semmi max 1év
De attol is füh honnan kezded és milyen genetikával
8/10 anonim válasza:
Ha eleve atletikus vagy, akkor kb. fél év.
9/10 anonim válasza:
Durva? :D
Ne nevettess, ezen az emberen alig van izom, ez csak szálkás nekem is van ennyi izom a testemen a zsírréteg alatt.
10/10 anonim válasza:
Szerintem egy év. Tömeg nem nagy, "csak" szálkás, ezért tűnik nagyobb tömegnek. Szálkásan mindenki jobban néz ki. Első kép előtt valószínűleg befigyelt pár fekvő, plusz a beállítás, fények, fekete-fehér színvilág is rásegített a látványra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!