Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha más megoldás nincs szerinte...

Ha más megoldás nincs szerintetek így jó?

Figyelt kérdés

A helyzet az ,hogy olyan helyen dolgozok ahol nincs lehetőségem komplett étkezésekre ezért csak így tudom megoldani az étkezésem.

reggeli 100g zab+20g fehérje

Napközben 1. 100g zab (darálva+20g fehérje)

2. 100g zab (darálva+20g fehérje)

edzés után tömegnövelő

lefekvés előtt 250g túró

Ez úgy néz ki ,hogy 135g fehérje és 225g ch/nap.

75kg vagyok.

2015. jún. 23. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem lesz jó mert semmi szilárd kaját nem viszel be.. a napi tápanyagbeviteled legalább felét nem lenne rossz szilárd kajából bevinni
2015. jún. 23. 23:51
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Gyomor és bélbeteg leszel.
2015. jún. 24. 00:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Hol vannak az egészséges ételek, amikre szükséged lesz? Mert te csak zabról írtál.. Ez nem jó egész napra. Arról nem is beszélve, hogy 2 nap után összeesel munka közben, mert semmi energiád, erőd nem lesz.
2015. jún. 24. 01:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Mondd már meg, mi az a munkahely, ahol nincs időd enni?
2015. jún. 24. 07:01
 5/11 A kérdező kommentje:

Gyárban dolgozok egész nap kapok 2x10 percet pihenésként ,de akkor örülök neki ha eltudok menni wc-re meg le tudok ülni egy kicsit.Olyan ,hogy csirkét meg rizst bevinni olyan nincs tehát vagy ez vagy semmi.

(Most szabadnapos vagyok azért tudok írni)

2015. jún. 24. 08:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Menekülj onnan, ilyen nincs hogy úgy tartanak mint az állatokat.
2015. jún. 24. 12:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen egy gyárban napi 8 órában ennyi szünet jár. Mégis vagyunk itt jópáran, akik ennyi idő alatt bőven betoljuk a kajánkat... Úgyhogy a nincs rá idő, csak kifogás.
2015. jún. 24. 12:06
 8/11 anonim ***** válasza:
hát reggelre egyél akkor vmi normálisabbat, am sem számít annyira nagyon hogy mikor eszel. Van aki napi 3 nagyobb étkezéssel csinálja vagy vki a reggelit meg a vacsit küldi meg napközbe meg csak pont annyi hogy energiád legyen. Am is napközbe szerintem nem olyan fontos a sirke rizst zabálni egész nap, inkább vmi jobb minőségű zsírok amik hosszabb távon enerigát adnak meg kis fehérje. Pl veszel sósmogyit tegyük fel benyomsz 30 grammot, abba van kis fehérje, meg eszel hozzá vmi fehérjeforrást, egy szelet húst vmi nagyon vékony teljes kirülésű kenyéren( csak hogy ne nézzenek hülyének h húst eszel magába)
2015. jún. 24. 12:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe több zsírt vinnék be mindenképpen. Ettől nem fogsz jobban zsírosodni, mert ha napközbe melózol úgyis a zsírt fogod elsődlegesen használni energiaként, a ch am sem olyan jó erre a célra.
2015. jún. 24. 12:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Amikor gyárban 12 óráztam volt egy 20 perces és két 5 perces szünetem. Meg tudtam enni 3 étkezést tömegnövelés alatt.
2015. jún. 24. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!