Kicsit tovább sütöttem a kelleténél a csirkemellet. Kb 75-80 percig kb 180-190 fokon sütőben. Rendesen bebarnult. Ilyenkor még ehető, ugye?
Figyelt kérdés
Belseje még fehér neki. Csak a külső réteg barnult be. Aranybarnára barnult. Ki kell dobnom? Ettem már belőlle, és ehető volt. Maximum a külső réteg kicsit ropogós lett.2015. jún. 23. 15:28
1/3 A kérdező kommentje:
Néhol kicsit sötétbarna lett.
2015. jún. 23. 15:30
2/3 anonim válasza:
Ki ne dobd, nagyon finom lett!!
Ha esetleg túl száraznak érzed, készíts hozzá egy kis mártást.
3/3 anonim válasza:
Ha nem fekete akkor eheted nyugodtan, én szeretem ha a külseje ropogós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!