Mit/miket egyek, hogy izmos legyek?
Figyelt kérdés
14/L vagyok,155 cm 40kg.Nagyon szeretnék egy kicsit izmosabb,és feszesebb hasat illetve feneket.Az alakom kb olyan hogy a hasam lapos,a csípőm és a fenekem vastagabb,tehát csak kerekíteni kéne,meg a hasamat kéne egy kicsit szálkásítani/kockásítani.Mindennap mozgásba vagyok,legtöbbször úszok,futok,sétálok,itthon végzek testedzéseket,zumbázok néha,jógázok,felüléseket,haspréseket,guggoláskat,és kitöréseket végzek.De az étrendbe még bizonytalan vagyok.Hízni nem nagyon szeretnék,mert moést fogytam,csak egy kis izmot akarok építeni.Cukros,lisztes,zsíros dolgokat nem eszek.Csirkét,zöldségeket,reggelire csak gyümölcsöt,teljes kiőrlésű kiflit egy héten egyszer. Péksüteményt,édességet,üdítőt egyáltalán nem fogyasztok.Milyen étrendre lenne szükségem,és milyen edzéstervre hogy izmosodjak picit?#hogyanizmosodjak
2015. jún. 20. 09:35
1/2 anonim válasza:
Olvasd el a Sárga kapszulát, abba minden benne van, amit tudnod kell.
2/2 anonim válasza:
Sovány húsok, zöldségek, hüvelyesek, rizs, stb.
Sárga Kapszula egyébként, benne van minden amit tudnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!