Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki akarom gyúrni magam, mik a...

Ki akarom gyúrni magam, mik a leg hatásosabb leg eredményesebb módszerek?

Figyelt kérdés
Hasam kicsit zsíros de kezeim lábaim vékonyak jó lenne ha jobb formába lennék tudtok segíteni?
2015. jún. 18. 02:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legeredmenyesebb modszer: sok eves kemeny edzes, tiszta etkezes es dietak.
2015. jún. 18. 06:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egybe írjuk azt a rohadt legeredményesebbet...

Olvass sárga kapszulát.

2015. jún. 18. 06:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja, azt lefelejtettem, hogy IDOBEN EL KENE MENNI ALUDNI!!

2-kor nem ilyen hulyesegeken kellene filoznod...

2015. jún. 18. 06:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hallottal-e mar a sportrol, testedzesrol, sulyzokrol, ilyen fura dolgokrol.

Na ugy.

2015. jún. 18. 07:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne beszeljetek hulyeseget, maradi testepitok!

Csak az ilyen regimodi bolondok edzenek kemenyen es tartjak a szigoru etrendet, hogy fejlodjenek!

A megoldas: powerbomb+zumba+flabelos+hoodia (ezzel fogyott Angelina Jolie is)

2015. jún. 18. 07:45
 6/7 anonim válasza:
Hogy érkezzen normális válasz is :D szóval én nem vagyok testépítő, de testvérem igen. Nagyon fontos hogy egy szakemberrel konzultálj mielőtt belekezdenél. Szem előtt kell tartani hogy rendszeresen kell sportolnod hozzá, és itt nem futásra vagy táncra gondolok. Súlyzós edzések szépen kerekítik az izmot. Persze az étkezés is fontos, érdemes vagy szakértőt megkérdezni, vagy nagyon sokat olvasni utána neten. És vègül, az sem "árt" ha bodybuilder shoppkból (pl. Scitec) beszerzel egy két éztendkiegészítő, tömegelő stb. készítményt. Mielőtt vásárolsz gondosan olvass utána az általad kiszemelt terméknek, vagy ismét konzultálj hozzá értő ismerőssel/baráttal/de az eladók is tudnak sokat segíteni.
2015. jún. 18. 08:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Sárga kapszulát, ingyen letölthető!
2015. jún. 18. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!