Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milye fehérjét ajánlotok?

Milye fehérjét ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, rendesen eszek (zabpehely, csirke, túró, hal stb), de úgy gondolom,hogy szuksegem lenne egy kis kiegeszitesre. Mit ajanlotok? Olyat szeretnek,ami ar/minoseg aranyban kedvezo. De a hangsuly a minosegen van. 100 whey proteinen is gondolkodtam a scitectol,de ezzel kapcsolatban sok negativ velemenyt olvastam. Ti mit gondoltok?
2015. jún. 17. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó a sciteces, finom. Ha olcsóbbat akarsz, akkor MHN Whey, muscleteam-nél 24 ezer 6 kiló.
2015. jún. 17. 10:13
 2/4 Tyler913 ***** válasza:

Ajánlom a Budatej,a Stillmass,a Myprotein vagy a Bodybuildingbolt termékeit is.

Bár leszögezem,hogy a fehérjeport én luxusterméknek tartom,és csak akkor érdemes rá költeni,ha a kajád már amúgy is rendben van,de még van plusz zséd.

Én pl. többnyire csak szálkásításkor szoktam használni,az édesség iránti vágy ellen :)

2015. jún. 17. 11:41
 3/4 anonim válasza:
Én reggel 100% milk complexet, edzés után 100% whey proteint használok. A milk complex ára szerintem teljesen korrekt, a whey ennél még kicsivel olcsóbb is :)
2015. jún. 18. 08:15
 4/4 A kérdező kommentje:
az étrendem rendben van, pénzem lenne rá,ezért gondoltam ,hogy teszek egy probat
2015. jún. 18. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!