Ez az etrend megfelelo szerintetek?
Figyelt kérdés
1.etkezes- tejjel zabpehely
2.etkezes- feherje + zabliszt shakerben
3.etkezes- rizs csirkemellel
4.etkezes- rizs csirkemellel
5.etkezes- tukortojas
6.etkezes- zoldseges salata
7.etkezes- zabpehely tejjel
Elsodleges celom a tomegnoveles lenne, igy tudom a legjobban megoldani az etkezesemet.
2015. jún. 16. 19:42
1/6 A kérdező kommentje:
Emellett heti 3-4 kondi, edzes utan tejsavofeherje szolocukorral
2015. jún. 16. 19:43
3/6 anonim válasza:
Első étkezést úgy ahogy vana felejtsd el, nem kell tej! Kezdd rögtön ébredés után a 2. étkezéssel, majd a következő rizs+csirke. Tükörtojást én nem erőltetném, inkább csinálj a tojásfehérjéből rántottát. Ne kezeld külön étkezésként a zöldséget, azt inkább oszd el a rizs+csirke mellé. Utolsó étkezésnek tej+zabpehely szintén felejtős, inkább egyél túrót.
4/6 anonim válasza:
első étkezésbe nincs fehérje???meg is halnék
5/6 A kérdező kommentje:
Zabpehely tejjel miert nem jo?
2015. jún. 17. 12:47
6/6 anonim válasza:
A 7. étkezést szerintem is cseréld le , inkább sovány túrót egyél helyette pl egy kis fagyasztott málnával összeturmixolva, esetleg egy kis édesítőszerrel, nagyon finom próbáld ki. :) A tükörtojás szerintem maradhat ha tömegnövelés a célod, de ne egyél minden nap, mert a sárgája sok zsírt tartalmaz, ami nem egészséges napi szinten, inkább csinálj rántottát , 3 tojáshoz csak 1 sárgáját használj, 6-hoz 2-őt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!