Tömegelésben cukrosabb dolgok beleférnek?
2015. jún. 16. 10:49
1/7 anonim válasza:
A tömegelés még mindig a kalória plusszról szól, gyakorlatilag azt eszel amit akarsz, annyit amennyit akarsz... Ha nem érdekel mennyi zaír jön...
2/7 anonim válasza:
A linkelt terméket én nem a cukor miatt nem enném... Nyugodtan vehetsz joghurtot, de inkább olyat keress amiben nincs száz féle adalékanyag. Próbáld ki pl a cserpest! Isteni :)
3/7 Simon0211 válasza:
Tömegeléskor (most a naturál vonalról szólva) annál "szárazabb" lesz a végforma minél tisztább étrend volt a tömegelés időszaka alatt. Nyilván lehet enni kenyeret, cukrot és hasonlóakat, de annál rosszabb lesz a végminőség és könnyen zsíros malac (elnézést a fogalmazásért) lesz az ember nem pedig egy nagy izomtömeg némi kiló fölösleggel :)
4/7 Tyler913 válasza:
Jól írták a többiek. A tömegelés nem a zabálásról szól,hanem arróp,hogy tiszta kajából eszünk többet. Fehér cukorból nem lesz izom.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem ezen akarok én élni vagy tömegelni, csak ma mondjuk 2 ilyen lecsúszott...
2015. jún. 16. 15:00
6/7 anonim válasza:
Ha a napi kajan felul megy akkor zsir jon tobb. Ha tudod hogy szivesen ennel ilyet akkor rakj ossze ugy egy etrendet hogy ezt is belerakod.
Vagy hagyj magadnak minden nap 500 kalorianyi mozgasteret amibe beleraksz ilyeneket, vagy egy csokit vagy barmit.
7/7 A kérdező kommentje:
A limitet nem léptem át, csak hát elég sok cukrot tartalmaz 2 ilyen..:/ Máskor jobban figyelek..
2015. jún. 16. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!