Tömegelésben hasznomra lehet a BCAA?
Figyelt kérdés
Ha már megvan az étrend, tömegnövelő, fehérje és vitamin.
Érdemes lenne venni egy kisebb dobozzal, kipróbálni?
Mit gondoltok?
2014. jan. 14. 18:53
1/7 anonim válasza:
Minimális hasznot hajt ilyenkor a BCAA, kreatinnal, vagy drágább fehérjével többre mész.
2/7 A kérdező kommentje:
Sárga Jumbo mellé külön BCAA nem szükséges?
2014. jan. 14. 19:01
3/7 anonim válasza:
Szerintem nincs, akkor egyél több fehérjét pl.
4/7 anonim válasza:
Inkább ha szálkásítasz, de pénz kérdése, ha úgy gondolod megengedheted akkor használd. De egyébként tömegelésnél a fontossági sorrendben inkább kicsit hátrébb kullog:)
5/7 anonim válasza:
Én tavaly megvettem a g-bcaat, mert azt mondták az kell. Annyira érezem a fejlődést vele, hogy ha kukába kidobom jobb kedvem lenne. Persze amilyen drága volt nem fogom kidobni, de sz*#rt se ér, szerintem.
6/7 anonim válasza:
Tömegelésnél kb. egyremegy, hogy speciális aminosavakról, vagy "sima" fehérjéről beszélünk. Tehát a BCAA attól még nem szar, hogy tömegelésnél nem veszed hasznát. De még diétánál sem elengedhetetlen, főleg, ha nincs olyan nagy izomtömeged.
7/7 tap bela válasza:
Csak kiegészítés.
Miért van, hogy komoly, összetettebb tömegnövelők, alapból tartalmaznak EAA és/vagy BCAA vagy azok részeit?
Másik gondolat, ha az EAA-ak ezen belül a L-leucin a az izomtömeg növelésének, megtartásának egyik alap aminói, akkor??!
Harmadik gondolat, minden alapanyagnak van egy minimális mennyiésge / adag, ami alatt semmit nem ér. Ez hatványozottan igaz az EAA és/vagy BCAA, és még lehetne folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!