Én azt mondom, ha nem rakod bele azt a glutamint, ugyanugy fogsz kinézni tömegelés után...
2014. jan. 5. 13:38
2/11 anonim válasza:
Se a glutamin, se a BCAA nem fontos tömegelésnél.
2014. jan. 5. 13:53
3/11 tap bela válasza:
Ne hogy ilyen piszkos kitalációkra költsd a kis pénzedet. Főleg azért ne, mert évtizedek óta tudjuk, hogy a leucin az izomfejlődés gyújtógyertyája, a többi EAA meg a robbanás utni beépülő építőanyagok.
A glutamint meg még jobban csökkentsd, mert azt az 5g-ot az immunrednszered úgy is felhasználja, izomépülés meg minek.
2014. jan. 5. 14:02
4/11 tap bela válasza:
edzés után meg úgy is enélküli is regeneráldósz. Szerintem a nagy amcsi gyártók tudják mi az igazság, azért dobják a piacra a semmi neked fogd meg jól prima 7000g-os csoda zsákokat, mert 10g fehérje 200g cukorral a legideálisabb. Nekik sokat hoz a konyhára, neked meg nőni fog tőle a májad. ;-)
2014. jan. 5. 14:05
5/11 clint válasza:
igy igaz, azok meg akik használnak glutamint és nem fejlődnek hülyék, akik meg nem és egy igen komoly fizikumuk van azok is hülyék mert a glutamin az izomnövekedés gyujtógyertyája, és egyéb táplálékból nem visszük be csak a porból! Mert Tap Bela szerint Elég csak kiegészítőt venni, hisz a kaja az csak felesleges luxuscikk... Jah hogy a 80-as 90-es években is voltak izmos emberek? Az kitaláció!
2014. jan. 5. 14:15
6/11 tap bela válasza:
Én úgy vettem észre a kérdező BCAA-król beszélt kérdezett, és nem a bábolnai csirkefarmról. Én meg egy árva szóval sem említettem, hogy a glutamin egy gyúrtógyertya. Bár lehet, hogy én itt ütöm a klavit, és a neten kínaiul jelenik meg a válaszom.
2014. jan. 5. 14:17
7/11 tap bela válasza:
De legközelebb azzal fogom kezdeni drágá aranyom, az étkezéseddel minden rendben. Büfisztél is megfelelően? ;-)
2014. jan. 5. 14:19
8/11 clint válasza:
kezd inkább így:
Van egy csomó aminosav meg magyar márkáju fehérje ami jobb az amcsinál és myprotein occsón a webáruházamba, vedd meg mert nagyon olcsó.
És így legalább őszinte leszel minden felesleges vita nélkül, én megértem, ha a boltod miatt csinálod.
2014. jan. 5. 14:35
9/11 anonim válasza:
Cint, itt van a kutya elásva! Ha használtál volna EAA-t, akkor lazán nyomtál volna 300 kilóba kettőt :D
2014. jan. 5. 15:07
10/11 clint válasza:
nem. 9at. minden összetevőjétől 1et, a leucintól 2tőt:D
Azért is jobb a bcaa-nal, mert attól csak 5öt nyomsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!