Ez milyen testalkat?
https://www.youtube.com/watch?v=DWwQeg3wWCE
Több börtönviselt emberen is felismerhető ez a fajta testalkat.Ez valami kox vagy mi?
Aromatizálódó szteroidot használ, ezért ilyen vizes, úgymond pufi a forma.
A melle és a bicepsze túlfejlett a többi testrészéhez képest, ezek a legszembetűnőbb izmok, ezekre edzett legtöbbet. Gondolom mentek a cellában a fekvőtámaszok, a bicepszezés vizesvödörrel, stb. Szerintem ezt érted börtönviselt testalkat alatt.
Koksz, nulla fehérje és csak mell-bicepsz edzés. Esetleg egy kevés húzódzkodással.
Tipikus primitív gyúrós fajta, fellelhető lepukkant panelok pincéjében, telepek disznó óljaiban edzve.
Felszerelése egy összetákolt fekpad, méretjelölés nélküli kör alakú "vastárcsák" és egy kétkezes rúd.
349 módon képes bicepszre edzeni.
Általában edzés után egy óra hosszáig félmeztelenül mászkál az utcán.
Ilyenkor még az átlagosnál is csúnyábban néz, karjai lógva 45 fokban kifelé állnak. A járása olyan, mintha karból "lökné" a testének a két oldalát felváltva.
Ha hozzád szól, ne aggódj, már megnézte a karod vastagságát és eldöntötte, hogy neki nagyobb van. Ha mégsem, akkor a bátyjának az van.
Ha edzésről van szó, óvatosnak kell lenni vele. Ő mindig többet nyom, mint Arnold, erősebb mint Rambo és általában 300 évnyi küzdősport világbajnoki múltja van. Ja és nem érdekli a kajálás, ő "tisztán gyúr, természetesen". Nincs felfújva.
Legalábbis mindegyik ezt mondja.
Általában tetoválások borítják.
Egyébként feltűnt nektek, hogy a rapperek mind úgy mozognak, mint a csimpánzok a természetfilmekben, amikor épp keménykednek a területükért? :D
Nem minden rapper primitív. Nagy hiba egy ember alapján elítélni egy csoportot. Az a baj az emberekkel, hogy előítéletesek. Ha egy focista csinál egy műesést, akkor már az összes focista nyámnyila lesz. Ha egy bokszoló verekedésbe keveredik, akkor már minden bokszoló visszaél a tudásával. A másik gond, hogy minden rétegben vannak ilyenek, mármint azok akik nem bírnak magukkal. És sajnos ezek alapján ítélnek az emberek. Mint ugyebár jelen esetben. Leszögezem, hogy már nem nagyon hallgatok rappet, de bizony amikor hallgattam sokszor segített kikapcsolódni vagy éppen túljutni a nehéz időszakon. A külföldi előadók az utóbbi 20 évben sok színvonalas munkát vonultattak fel. Egyébként szeretem a rockot, metált, reggaet is. Bocs az offért.
Egyébként a kérdésre válaszolva, mellre, bicepszre edzett, talán egy picit csuklyára. Kajája rossz, szedhetett is valamit, de az se biztos, mert én ugyan így nézek ki, csak nem vagyok ilyen zsíros és nem kokszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!