Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ha igy csinálnám...

Szerintetek ha igy csinálnám lenne eredménye?

Figyelt kérdés
Sajnos egy régebbi mutetem miatt meghiztam es azota se sikerült leadjam. Jol is éreztem magam de most mar tennék ellene. Edző terembe nem tudok jarni mert messze vannak. Viszont van egy szoba biciklink meg egy futopadunk ami emelkedonek megy felfelé. Ezekből mennyit kellene csináljak,hogy 1 ev mulva eltunjon a hájam? Akarat mar megvan. 14/L
2015. jún. 12. 07:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Eredménye csak diétával lesz.A mozgás másodlagos.Jól megválogatott,személyre szabott életmódváltással tud csak eltűnni a háj.A mozgás segít,az általad felsoroltak jók,de önmagában kevés.
2015. jún. 12. 07:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A semminél a mozgás is sokkal jobb, de kezdd el rendbetenni az étrended. Szénhidrátoknál kerüld a fehérlisztet, cukrokat, csokikat, és ha szereted a zsíros tejes dolgokat azt is csökkentsd: sajtok.
2015. jún. 12. 07:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Aerob edzés is kelleni fog, amire pont megfelelő, ha már messze van az edzőterem.
2015. jún. 12. 08:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem leirni,hogy a kajakat is mar tobb zöldséget eszem a zsíros ételeket hanyagolom. Kenyérből egyre kevesebbet eszem.

Ezekkel az eszközökkel mennyit dolgozzak,hogy hatásos legyen? Napi 1 ora bicikli? Futni mennyit fussan,hogy látszata legyen.

Hasizom,comb, fenék gyakorlatokat is csináljak?

2015. jún. 12. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!