Creatin MOnohydrate jó?
Vettem 1 kg Creatin Monohydratot így van elegendőm egy jó kúrához . Viszont azt halottam a crea pure jobb mint a sima mono erről mi a véleményetek?
Emelett én így szedem feltöltés alatt a creatint:
10g reggel felkelés után közvetlenül
edzés elött 5g
edzés után 5 g
Amit "ma" edzés után bevettél, annak a hatása "holnap" még bőségesen könnyíti az izom munkát. Egyébként edzés előtt jóval (akár előző napokban éhgyomorra, több alkalommal apróbb adagokra osztva rendszeresen) be kell venni, hogy a hatása edzéskor jelentkezzen, viszont amikor már rendszeresen szeded, akkor mindegy, mert a korábbi adagok benned vannak és könnyítik az izom anyagcserét, ezzel az izom munkát.
A másik fontos.
A kreatintól nem fogsz tartósan erősödni önmagában, csak akkor ha mellette többet edzel azt kihasználva, hogy jóval könnyebben tudod csinálni a gyakorlatokat, mert ezzel sokkal rövidebb idő alatt regenerálódik az izom és szinte fáradás nélkül tudod végezni amit szoktál.
Ha ezt kihasználod, akkor ettől a többlet munkától (na meg a bevitt fehérjétől) fog növekedni az izom.
Az a súly többlet amit a kreatin hatására vízként megkötött a szervezet az izmoknál, majd ki fog menni a kreatin elhagyása után, de addigra többlet munkával meg kell termelni azt az izmot, amit lehet.
Szokták mondani, "a kreatin nem csodaszer".
De a kreatin "csodaszer", ha tudod mit várhatsz tőle.
Annál többre viszont nem alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!