A Mega Amino vagy a Creatin Monohydrate vagy a CreaTor élénkít?
Figyelt kérdés
Most nem edzéshez, hanem éjszakai tanuláshoz kellene, holnap vizsga, ma edzésnapom volt, kellene a tanulás de inkább holnap vizsga után alszok és most megpróbálom áttanulni az éjszakát. A fent említett 3 közül valamelyik jó a célomnak?2015. jan. 19. 18:55
1/3 anonim válasza:
creatorban van valamennyi koffein, de kicsit luxus ilyen célra. Én a kávéra esküszöm, meg a jól kiáztatott erős zöld vagy akár fekete teára, néha koffein tabletta. Hot blood is jó szolgálatot tehet, de lényegében abban is a koffein a pörgető ezért erre szerintem felesleges pénzkidobás, edzés előtt több hasznát veszed a mellette lévő kreatin, bedurranásfokozó és egyéb okosságok miatt.
Mega amino meg tablettázott fehérje luxus áron, felejtd el, egyél helyette húst és tejsavót. Csirkét se veszed meg kapszulázva 30szoros egységáron.
2/3 anonim válasza:
Arra legjobb a sima csokoládé.
Lehet keserű csoki is az jobban frissít.
Egyébként amit előttem ajánlottak az nyilván szintén ok.
3/3 anonim válasza:
Ha mindenképpen táplálékkiegészítőhöz ragaszkodsz ajánlanám a Scitecnek a Mental Focus termékét. Ez lényegében egy koffeintabletta egy kis karnitinnal megerősítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!